Ads Top

Έχει πάρει φωτιά η Τούμπα - Οι τέσσερις που θα φέρει ο Μιχελ, τι θα γίνει με Ιβιτς κι αυτοί που φεύγουν


Χαμός στον ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την Τούμπα είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή...


Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά ενδιαφέρεται περισσότερο όμως για το ποιοι θα… έρθουν! Εδώ και πολύ καιρό, ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για να βρει και να φέρει στην Τούμπα τους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ, ενόψει των δύο μεγάλων αναμετρήσεων με τη Σάλκε τον Φεβρουάριο, του δεύτερου μισού της Σούπερ Λίγκας και φυσικά της τελικής ευθείας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής, σε συνεργασία φυσικά με τους Ιβάν Σαββίδη και Βλάνταν Ίβιτς μιας και ο πρώτος θα τους… πληρώσει και ο δεύτερος θα τους χρησιμοποιήσει, είναι δύο.

Η απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Αθανασιάδη και Κουλούρη, δηλαδή θα διαθέτει ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον εντός και φυσικά… επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ένα «δεκάρι» που θα διαθέτει και δημιουργική και εκτελεστική ικανότητα!

Πάντα όμως σε μια μεταγραφική περίοδο, τα πράγματα είναι… ρευστά και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα. Έτσι, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει και αριστερό μπακ, μιας και στην πιάτσα κυκλοφορεί πως ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να πουλήσει τον Λέοβατς.

Ακόμα, μπορεί ο Κάτσε να ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, όμως εάν τελικά πουληθεί ο Τσίμιροτ για τον οποίο υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, τότε οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν και «οχτάρι». Δουλειές με… φούντες λοιπόν για τον Λούμπος Μίχελ αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν πρέπει να διευθετήσει και τις πολλές περιπτώσεις παικτών που είτε δεν υπολογίζονται είτε προορίζονται για δανεικοί!

Πάντως, οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η πρόκριση στους «32» του Europa League και η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, έχουν ενισχύσει ξανά τη θέση του Μίχελ όπως και αυτή του Ίβιτς, που μπορούν με ηρεμία πλέον να καταστρώνουν τον ΠΑΟΚ του 2017...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.