Ads Top

«Σκληρές» δηλώσεις Παπανικολάου για Ολυμπιακό: «Αν θες να λέγεσαι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, τότε...»


Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 89-84, για τις απουσίες των Πρίντεζη - Σπανούλη, αλλά και για τη συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα.


Αναλυτικά όσα είπε στο sport24radio:




Για τον αγώνα: “Στο τέλος είχαμε την σωστή αμυντική προσήλωση, βγάλαμε τις σημαντικές άμυνες και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Το θέμα όμως είναι ότι αν θες να λέγεσαι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχεις υψηλούς στόχους και διεκδικείς πρωταθλήματα και Κύπελλα, πρέπει τα πράγματα που θες να είναι σημείο αναφοράς σου, όπως η άμυνα, να τα κάνεις πάντα το ίδιο συγκεντρωμένος με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν γίνεται να βάζεις 90 πόντους και να κοντεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Αυτό είναι αντίθετο από αυτό που θες να κάνεις ως ομάδα. Παρ΄όλα αυτά είναι μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια και παρά τα όσα είπα για την άμυνα μας, δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάζουμε τι είναι καλύτερο για εμάς”.
Για τις απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη, Χάκετ: “Δεν είναι καλό το ότι έχουμε απουσίες, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί και δικαιολογία για εμάς. Υποτίθεται ότι έχουμε ένα πλήρες ρόστερ και ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ίσα- ίσα πρέπει όταν υπάρχουν ελλείψεις, να παλεύουμε ακόμη περισσότερο για κάθε φάση και κάθε παιχνίδι”.

Για τους συνεχόμενος αγώνες σε Ευρώπη και Ελλάδα: “Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Παίξαμε την Πέμπτη, παίξαμε πάλι σήμερα, την Δευτέρα θα κάνουμε μια χαλαρή προπόνηση, την Τρίτη παίζουμε, την Τετάρτη έχουμε πάλι πτήση για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπάμπεργκ. Έχουμε δηλαδή τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Είναι κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι αλλά αυτό είναι το σύστημα διεξαγωγής για όλες τις ομάδες. Πρέπει να κοιτάει και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά την ξεκούρασή του, επειδή είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που μας ζητούν”.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.