Ads Top

Απαράδεκτη ενέργεια από "πράσινο" άσο που δεν τιμάει τον Παναθηναϊκό!


Σε μια συνολικά απογοητευτική εμφάνιση των Πρασίνων, υπήρξε ένας που… ξεχώρισε για τον χειρότερο λόγο!


Ο Παναθηναϊκός κάθε άλλο παρά διεκδικητή τίτλου θύμισε απόψε στη Λάρισα, καθώς πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, έμεινε στο 0-0 και πλέον βρίσκεται στο -9 από την κορυφή.




Τόσο κακό ήταν το Τριφύλλι, αλλά και το παιχνίδι συνολικά, που δυσκολεύεται κανείς να βρει διακριθέντες. Πάντως, αν αναζητήσουμε τον χειρότερο του Παναθηναϊκού, αυτός ο -διόλου τιμητικός- τίτλος πηγαίνει στον Κάρλος Ζέκα!
Ο αρχηγός των Πρασίνων ήταν αγνώριστος απόψε. Αγωνιστικά, δεν ενέπνευσε σιγουριά και ασφάλεια στην ομάδα, «πουλούσε» την μπάλα εύκολα, ενώ σε μια-δυο περιπτώσεις φάνηκε να μην ξέρει τι να κάνει με την μπάλα σε καίριες θέσεις, ρισκάροντας χωρίς λόγο και μόνο από τύχη δεν εκτέθηκε.

Ωστόσο, σε ένα παιχνίδι που όλα τα ατού του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα, η μέτρια εμφάνιση του Ζέκα ίσως και να δικαιολογείται. Αυτό, όμως, που δεν δικαιολογείται με τίποτα είναι η βλακώδης ενέργεια του Πορτογάλου που οδήγησε στην αποβολή του λίγο πριν το φινάλε. Ο 28χρονος χαφ χτύπησε τον Αναστασόπουλο εκτός φάσης και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Το ματς είχε πολλά νεύρα εκατέρωθεν, αλλά η συγκεκριμένη κίνηση του Ζέκα δεν αρμόζει σε αρχηγό ενός μεγάλου συλλόγου, όπως ο Παναθηναϊκός. Τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του είχαν παρασυρθεί από την ένταση του αγώνα, ο Πορτογάλος θα έπρεπε -ως αρχηγός- να δίνει το παράδειγμα στους υπολοίπους, να τους ηρεμεί και όχι να πέφτει και αυτός στην παγίδα εκθέτοντας την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως αυτή ήταν η τρίτη αποβολή του Ζέκα μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, επίδοση που σε καμία περίπτωση δεν τον τιμά ως αρχηγό. Κάτι η κακή φετινή του απόδοση, κάτι τα όλο και αυξανόμενα νεύρα του που βγαίνουν στο χορτάρι, είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Πορτογάλο, που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.