Ads Top

Σκάει τη Δευτέρα «μπαμ» από τον Αλαφούζο με μεταγραφή – βόμβα!


Μεγάλες αλλαγές έρχονται από Δευτέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πολύπειρο νομικό και επί σειρά ετών άμεσο συνεργάτη της "πράσινης" ΚΑΕ, Τάκη Μπαλτάκο, να είναι φαβορί για υψηλό πόστο στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.


Πολύ κοντά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της "πράσινης" ΠΑΕ βρίσκεται ο Τάκης  Μπαλτάκος!


Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο πολύπειρος επιτυχημένος νομικός και δεξί χέρι του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου και μέχρι πρότινος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να αναλάβει υψηλό πόστο στα διοικητικά κλιμάκια.
Η εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα και από την οποία θα ξεκαθαριστεί ο ακριβής του ρόλος που προβλέπεται να έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο Αλαφούζος είναι ενήμερος για τα πεπραγμένα και τις επιτυχίες του Τάκη Μπαλτάκου στο χώρο του αθλητισμού καθώς στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Δέδε στην ΕΠAE, ταυτόχρονα με την ενασχόλησή του στο τμήμα μπάσκετ του "τριφυλλιού", ενώ άπαντες γνωρίζουν την "τρέλα" του ίδιου και της οικογένειάς του για τον Παναθηναϊκό, με τον γιο του Δημήτρη, άλλωστε, να ασκεί στην παρούσα φάση καθήκοντα προέδρου στον Ερασιτέχνη.

Πέραν της δικηγορίας και του αθλητισμού ο Τάκης Μπαλτάκος έχει δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της πολιτικής, καθώς υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (και όχι μόνο), ενώ πριν από λίγο καιρό χώρισαν οι δρόμοι του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία συνολικά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για περίπου 20 χρόνια.

Το Τριφύλλι άλλωστε βρίσκεται γενικότερα σε φάση ολοκλήρωσης των αποφάσεων για τις ευρύτερες αλλαγές στο σύλλογο, στην περαιτέρω στελέχωση και την οργάνωσή του, τόσο σε ό,τι αφορά στο αμιγώς ποδοσφαιρικό σκέλος (βλέπε αθλητικό διευθυντή, ιατρικό τιμ, επιμελητή ποδοσφαίρου κλπ), όσο και στο διοικητικό, με τις οριστικές αποφάσεις να προβλέπονται στις αρχές της εβδομάδας.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.