Ads Top

Κραυγή απόγνωσης... "Είναι πλέον αργά για τον Ηρακλή, δεν έχει μέλλον"!


Ο βετεράνος άσος των «κυανόλευκων», Φάνης Τουντζιάρης, τόνισε ότι η ομάδα σιγά σιγά διαλύεται και ακόμη και η οικογένεια του Ηρακλή δεν μπορεί να τη σώσει.


Αναλυτικά τα όσα είπε για:




- το αν μπορεί να βοηθήσει η οικογένεια του Ηρακλή: «Δύσκολο. Πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή. Μπορούσε το καλοκαίρι. Τώρα έχει περάσει πολύ καιρός. Διαλύετε η ομάδα. Φεύγουν βασικοί παίκτες. Αρχίζει και δυσκολεύει η υπόθεση».
- το αν μπορεί να τη σώσει αγωνιστικά: «Το να πάρεις μια ομάδα δεν είναι εύκολο. Μπορούσε το καλοκαίρι να λειτουργήσει και να είναι οικονομικά άνετη η ομάδα. Εγώ έχω ένα μήνα που δεν ασχολούμαι. Μάθαμε ότι σκάσανε και οι τέσσερις πρόσφυγες και εκεί που λέγαμε ότι τα πράγματα είναι καλά με Παπαθανασάκη και Καγιούλη, μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα».

- το γεγονός ότι ο κόσμος κουράστηκε: «Λογικό είναι να κουραστεί ο κόσμος. Κουραστήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Αυτή τη στιγμή δε λειτουργεί τίποτα κανονικά».

- το τι μέλλει γενέσθαι: «Είναι μοιρολατρική η κατάσταση στον Ηρακλή. Ποιος θα αναλάβει την ομάδα που χρωστάει και δεν έχει και παίκτες; Να μπει μέσα και να πάρει το βάρος της κατάστασης και σε ενδεχόμενο υποβιβασμού να μπει και αυτός μέσα;».

- το αν ο Παπαθανασάκης θα επωμιστεί το οικονομικό βάρος ενός ενδεχόμενου υποβιβασμού: «Αυτά είναι νομικά. Μάλλον συμβαίνει αυτό. Η πρώτη κουβέντα μας ξεκίνησε με αυτό και είχε ειπωθεί ότι είναι πιο καλο και για εκείνον να σωθεί η ομάδα και να μείνει στην Α ‘ Εθνική. Και με τον Καγιούλη το ίδιο, έβαλε τα λεφτά του και είπε ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω και όποτε θέλω μπορώ να φύγω».

Τέλος, με αφορμή τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, σχολίασε: «Διαλύεται ο Ηρακλής! Στοχοποιούν τον Ηρακλή αφού το καλοκαίρι η διοίκηση έδινε υποσχέσεις αλλά φτάσαμε στο Δεκέμβρη και η ομάδα αποδυναμώνεται χοντρά και δεν έχει μέλλον. Οι κινήσεις που γίνονται διαλύουν την ομάδα. Η οικογένεια του Ηρακλή μπορεί να συσπειρωθεί αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αργά».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.