Ads Top

Η αποκάλυψη για Λεάλι – Καπίνο! Ιδού τι αποφάσισε ο Μπέντο


Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ιταλία για τα όσα ισχύουν φέτος με τους δύο τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό.


Ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, μιλώντας σε ιταλικά media αναφέρθηκε στον πελάτη του, το μέλλον του στον Ολυμπιακό, στην Γιουβένους, αλλά και στην απόφαση του Πάουλο Μπέντο να... μοιράσει τον χρόνο με τον Καπίνο.




Αναλυτικά μίλησε για:
Το ότι ο Λεάλι παίζει στον Ολυμπιακό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Στις αρχές της σεζόν, ο προπονητής αποφάσισε να δώσει στον Καπίνο τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στον Νίκολα αυτά του Europa League και εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά στη διοργάνωση. Βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει παίξει και σε παιχνίδια πρωταθλήματος και όλα εξελίσσονται καλά. Σίγουρα είναι πιο απαιτητικό το επίπεδο σε σχέση με τον σύλλογο που έπαιζε πριν, κάτι που τον βοηθά να αυξάνεται διανοητικά και επαναλαμβάνω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο βάθος».

Το εάν ο Λεάλι θέλει να μείνει και του χρόνου: «Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, τι θα κάνει η Γιουβέντους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι συνεχίζει».

Το εάν εξετάζεται η περίπτωση του Λεάλι για διάδοχος του Μπουφόν, το 2018 που θα κρεμάσει τα γάντια του: «Πρώτα απ’ όλα ο Νίκολα γνωρίζει πως όταν ο Μπουφόν αποφασίσει να εγκαταλείψει την Γιουβέντους, εκείνη θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεται είναι να συνεχίσει να πηγαίνει όλο και καλύτερα και μόνο ο χρόνος θα δείξει σε ποιο επίπεδο θα έχει φτάσει. Νομίζω ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, λίγοι τερματοφύλακες στην Ευρώπη έχουν την εμπειρία του σε παιχνίδια που παίζονται σε υψηλό επίπεδο».

Το κατά πόσον ο στόχος του είναι να επιστρέψει σύντομα στη Γιουβέντους: «Ο στόχος του είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον Ολυμπιακό γιατί επαναλαμβάνω: Ο Νίκολα παίζει για μία μεγάλη ομάδα».

Το ότι δεν έχει συμβεί με τον Λεάλι ότι και με τον Ντοναρούμα της Μίλαν, που είναι βασικός από τα 16 του χρόνια: «Κοιτάξτε, δεν υπάρχει στενοχώρια. Ο Μπουφόν είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά ο Νίκολα έχει πάντα στο μυαλό του, που θα πάει και τι θα κάνει. Ακόμα και όταν γινόταν λόγος ότι ήταν διάδοχος του Μπουφόν, ο ίδιος ποτέ δεν το σκέφτηκε και συνέχισε να εργάζεται χωρίς αν επηρεάζεται από όλη αυτή τη συζήτηση. Ο Λέαλι δεν έχει μετανιώσει».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.