Ads Top

Στην αποστολή ο "Τσόρι", ξανά εκτός ο Μάριν


Στην αποστολή ξανά ο Τσόρι Ντομίνγκες για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφουν Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Παναγιώτης Ρέτσος. Εκτός πάλι ο Μάρκο Μάριν.


Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην αποστολή τον Τσόρι Ντομίνγκες, όπως δηλαδή και στο μεσοβδόμαδο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στα Γιάννενα θα ταξιδέψει και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού και για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είχε ξεκουραστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά και για τον Αλμπέρτο Μποτία, που έλειπε λόγω καρτών από το ματς στην Κύπρο, ενώ στα πλάνα του Μπέντο βρίσκεται και ο Φελίπε Πάρντο παρά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καπίνο και Ελαμπντελαουί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, καθώς και ο Μάρκο Μάριν για ακόμα ένα παιχνίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στα Γιάννινα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.