Ads Top

Ανατροπή! Να το νέο φαβορί για αντι-Χάκετ


Ποιος παίκτης βρίσκεται πρώτος στην λίστα του Σφαιρόπουλου και ποια είναι τα δύο… δυνατά χαρτιά που έχουν οι Πειραιώτες. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο πρόβλημα!


Πολύ κοντά στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «εκλεκτός» του Σφαιρόπουλου είναι ο Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Άρη, ενώ έχει περάσει και από τον Κολοσσό Ρόδου!

Ο 30χρονος γκαρντ, που είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται τώρα στην Καντού, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης!

Ο Ουότερς φέτος με την Καντού μετράει 14,6 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής και αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα πλέι μέκερ με ευχέρεια στο σκορ και στη δημιουργία. Με τους "κιτρινόμαυρους" πέρσι ήταν εξαιρετικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (12.3 πόντους (54.1% δίποντα, 40% τρίποντα, 86.8% βολές, 4 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ ανά αγώνα), όσο και στο EuroCup (10.9 πόντους (44.1% δίποντα, 48.8% τρίποντα, 83.3% βολές, 4.5 ασίστ, 1.6 ριμπάουντ ανά αγώνα).

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη… τρέξει το θέμα, καθώς επικοινώνησαν με τον Άρη για να μάθουν περισσότερα στοιχεία και για τον χαρακτήρα του, ενώ ο Ουότερς έχει στο Λιμάνι και έναν πολύ καλό του φίλο, τον Ματ Λοτζέσκι, με τον οποίο φοίτησαν μαζί στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης όπου ήταν συμπαίκτες για μία διετία (2005-07).



sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.