Ads Top

Αποχώρηση βόμβα: Μάλλον κουνάει μαντήλι ο...


Παρότι το καλοκαίρι αγοράστηκε σε τιμή ευκαιρίας κι έβγαλε γρήγορα τα λεφτά του με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα προκριματικά οδεύει προς την έξοδό του από το Κορωπί !!.


Παρότι το καλοκαίρι αγοράστηκε σε τιμή ευκαιρίας κι έβγαλε γρήγορα τα λεφτά του με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα προκριματικά ο Κριστιάν Λεντέσμα οδεύει προς την έξοδό του από το Κορωπί.
Ο Αργεντινός δεν είναι fit και παρότι στη μπάλα «μιλάει» ο κόουτς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει την ανισορροπία του συνόλου, κάτι που δημιουργεί η παρουσία του Ινδιάνου στο βασικό σχήμα. Από τη στιγμή που οι παίκτες είναι αγύμναστοι ο προπονητής κρίνει πως δεν πρέπει να επιβαρύνονται οι έτεροι χαφ και με τα τρεξίματα που δεν έχει ο «Ινδιάνος».

Μάλλον δεν είναι τυχαία η θέληση του Ουζουνίδη να αγοραστεί μέσος με έφεση στο μοίρασμα παιχνιδιού που θα κάνει παρέα στον Λούκας Βιγιαφάνιες. Αν προστεθεί κι άλλος play maker σε μερικές εβδομάδες είναι λογικό ο Λεντέσμα να περισσεύει παρότι σε παιχνίδια που ο αντίπαλος κλείνεται θα ήταν χρήσιμος με τις εμπνεύσεις του να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του.

panathinaikoskosmos
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.