Ads Top

"Αν έρθει ο Ανσαριφάρντ, ο Κλάους πρέπει να φύγει"!


Λέτε να συμβεί αυτό; Διαβάστε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις...


Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα σενάρια μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον ΠΑΟΚ, την πιθανή συνύπαρξη του με τον Αθανασιάδη αλλά και για το ταλέντο του Δεληγιαννίδη που έλαμψε στη χθεσινή αναμέτρηση.




Αναλυτικά τα όσα είπε για:
 - τον Ανσαριφάρντ: «Δείχνει πολύ καλά στοιχεία και μου αρέσει και προσωπικά. Βέβαια στον ΠΑΟΚ υπάρχει υλικό για αυτή τη θέση. Δεν νομίζω ότι πρέπει τόσο εύκολα ο ΠΑΟΚ να πάει για σέντερ φορ. Από τη στιγμή που έχει τον Αθανασιάδη πρέπει να το σκεφτεί και πολύ καλά μάλιστα. Αν τον πάρει θα αφήσει απ' έξω τον Αθανασιάδη. Έχει και τη λύση του Κουλούρη. Πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο, ένα πλάνο. Δεν μπορούμε να γεμίζουμε απλά το ρόστερ και να δημιουργούνται και προβλήματα εντός και ο ένας να μην παίζει και ο άλλος να μην προσφέρει».

- το αν χρειάζεται επιθετικό ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται εξαιρετικό και πρωτοκλασάτο σέντερ φορ. Ο Ανσαριφάρντ μου αρέσει, είναι πάρα πολύ καλός αλλά επειδή υπάρχουν Αθανασιάδης, Κουλούρης χρειάζεται σκέψη. Πρέπει πρώτα να λύσει το πρόβλημα με αυτούς που έχει ήδη. Πρέπει να δώσει κάποιον».

- το αν πρέπει να δοθεί ο Αθανασιάδης: «Αν έρθει ο Ανσαριφάρντ, ο Αθανασιάδης πρέπει να δοθεί μεταγραφή».

- το αν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν και οι τρεις: «Θα μπορούσαν, αλλά θα υπήρχε πρόβλημα».

- τον Δεληγιαννίδη: «Πάρα πολύ φίλαθλοι ξαφνιάστηκαν χθες αλλά ο παίκτης είναι στον ΠΑΟΚ από 15,5 ετών, κλείνει τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, έπρεπε ήδη να είναι βασικός και να του δοθούν ευκαιρίες. Είναι από τα παιδιά που έδειξαν από την πρώτη μέρα ότι έχουν τα στοιχεία. Χθες του δόθηκε τυχαία η ευκαιρία και εκείνος έπρεπε να παίξει την καριέρα του. Γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι εάν δεν πήγαινε καλά, τελείωνε. Μπράβο στον Παναγιώτη που είχε τις ψυχικές δυνάμεις να δείξει την αξία του. Πρέπει να προβληματιστούμε πάνω σε αυτό, όμως. Πώς παιδιά Ελληνοπούλα που έχουν ταλέντο, δεν προωθούνται και χάνονται».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.