Ads Top

ΠΑΟΚ-Άρης μετά από ...1.000 ημέρες και τρελή καζούρα: "Πιο συχνά παίζουμε με τη Σάλκε"!


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μάζεψε τους ίδιους βαθμούς με τα Τρίκαλα, όμως τα επτά γκολ που πέτυχε στην Ελευσίνα του έδωσαν την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας...


Και έτσι στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση ως δεύτερες, βάση της προκήρυξης της ΕΠΟ.




Το ποιοι θα είναι οι επτά πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου του Βορρά ξεκαθάρισε πριν από λίγη ώρα, με την ολοκλήρωση των αγώνων στον 2ο και στον 3ο όμιλο. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια μία ομάδα εκ των Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Άρη, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.
Αυτό που «καίει» πάντως τώρα περισσότερο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, οι μεταγραφές που θα κάνει ο Λούμπος Μίχελ και τα παιχνίδια με τη Σάλκε για τους 32 του Europa League, όμως αρκετοί είναι αυτοί που σίγουρα δεν θα στενοχωρηθούν εάν την Τρίτη η κλήρωση βγάλει… Άρη!

Εάν συμβεί αυτό, τότε ΠΑΟΚ και Άρης θα συναντηθούν ξανά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, με το τελευταίο παιχνίδι τους να έχει πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Έκτοτε συμπληρώθηκαν περισσότερες από 1000 ημέρες όπου ΠΑΟΚ και Άρης δεν διασταυρώθηκαν, με πολλοί να είναι οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά που με αφορμή την κλήρωση με τη Σάλκε, κάνουν… καζούρα σε αυτούς των «κιτρινόμαυρων» μέσω ραδιοφώνων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως η ομάδα τους έφτασε στο σημείο να παίζει πιο συχνά με τον Αγιαξ, την Φιορεντίνα και τη Σάλκε παρά με τον Άρη…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.