Έκτακτo για τον δικηγόρο και σύζυγο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμη Σοφό

Έκτακτo για τον δικηγόρο και σύζυγο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμη Σοφό

Έκτακτo για τον δικηγόρο και σύζυγο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμη Σοφό

Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις κατηγορίες του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Στις τελευταίες δίκες για την υπόθεση Φιλιππίδη, ακούστηκε το όνομα του Θέμη Σοφού που είχε αναλάβει αρχικά την υπεράσπισή του, καθώς ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως έχει φιλική σχέση με μία Εφέτη και ζητάει την εξαίρεσή της από τη δίκη, υποστηρίζοντας πως μπορεί να γνωρίζει πράγματα για τον κατηγορούμενο λόγω της φιλίας της με τον σύζυγό της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Τον κάλεσε, μάλιστα, να του κάνει μήνυση εάν θεωρεί πως ψεύδεται, με τον Θέμη Σοφό να απαντά με μία μονάχα ανακοίνωση.

Από την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, έχοντας παρακολουθήσει όλα αυτά, ο Άγγελος Βουράκης επικοινώνησε μαζί του, για να μάθει πως σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και πέρα και μετέφερε στον αέρα όσα του εκμυστηρεύτηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιουνίου.

Η δήλωση του Θέμη Σοφού για την εμπλοκή του ονόματός του στη δίκη Φιλιππίδη

«Μίλησα μαζί του και μου είπε “Τα επαγγελματικά μου μυστικά θα τα πάρω στον τάφο μου. Δεν τα συζητάω ούτε με την οικογένειά μου”. Θα κάνει αναφορά στο πειθαρχικό του δικηγορικού συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Όσα είπε στην κατάθεσή του ο Φιλιππίδης για τον Θέμη Σοφό

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την κατάθεσή του είπε για το ζήτημα αυτό: «“Είχαμε σχέση δικηγόρου – πελάτη. Όταν είδε τις καταγγελίες με διαβεβαίωσε ο κύριος Σοφός ότι είναι ψευδείς και ότι αυτά αποδεικνύονται. Όταν προφυλακίστηκα χάθηκε η εμπιστοσύνη μου και μίλησα τότε με τη σύζυγό μου. Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Θέμη Σοφού όταν προφυλακίστηκα. Παρά να σκέφτομαι όλα αυτά, διαλύθηκαν οι σχέσεις μας. Τότε η γυναίκα μου μου είπε πήγαινε στο Θέμη και πες του, συζήτησε τα όλα αυτά.

Ο Θέμης Σοφός δεν ήθελε να φύγει από την υπόθεση και έτσι δεν ήθελε να δώσει την δικογραφία. Δεν ήθελε να αποχωρήσει”. Τότε ο κύριος Φιλιππίδης είπε πως όταν είχανε ένα τηλεφώνημα βριστήκανε και εκείνος επέμενε – ο κύριος Σοφός – του έλεγε του Πέτρου Φιλιππίδη ότι “θα αθωωθείς και θα γεράσεις μαζί με τη γυναίκα σου”. Προσπαθούσε λοιπόν ο κύριος Σοφός, να πείσει τον κύριο Φιλιππίδη να μην αποχωρήσει από την υπόθεση. Τότε ο κύριος Φιλιππίδης συνεχίζει και λέει “ίσως να έχει συμφέρον να χαθεί η υπόθεση, Θεωρώ ότι μπορεί να είχε συμφέρον να χαθεί η υπόθεση”. Αυτά είναι τα λεγόμενα του Πέτρου Φιλιππίδη και είναι βολές κατά του κύριου Σοφού».

ΠΗΓΗ