Τρέχουν οι εξελίξεις: Κλείνει στόπερ με 3 εκατ. ο Ολυμπιακός

Τρέχουν οι εξελίξεις: Κλείνει στόπερ με 3 εκατ. ο Ολυμπιακός

Τρέχουν οι εξελίξεις: Κλείνει στόπερ με 3 εκατ. ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον Μίκα Μάρμολ, σύμφωνα με τον Άνχελ Γκαρθία, με πρόταση 3 εκατ. ευρώ και τετραετές συμβόλαιο!

Οι πληροφορίες από την Ισπανία φουντώνουν ξανά το μεταγραφικό ενδιαφέρον γύρω από τον Μίκα Μάρμολ, με τον δημοσιογράφο Άνχελ Γκαρθία να αναφέρει πως ο Ισπανός στόπερ της Λας Πάλμας βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ στον παίκτη προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που -όπως τονίζεται- καμία ομάδα της La Liga δεν μπορεί να πλησιάσει.

Παράλληλα, στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει και η Φέγενορντ, η οποία επίσης ξεπερνά οικονομικά κάθε ισπανική προσφορά, ωστόσο ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει το προβάδισμα στη διεκδίκηση του 24χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού!

Ο Μάρμολ, που ξεχώρισε φέτος με τη Λας Πάλμας, αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους στόπερ της αγοράς, με τους Πειραιώτες να πιέζουν για να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή.

ΠΗΓΗ