Σοκ στην Νάπολι μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό – Μόλις ανακοινώθnκε
Σοκ στην Νάπολι μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό - Μόλις ανακοινώθnκε
Ο Ρομέλου Λουκάκου έπαθε σοβαρή ζημιά στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό και θα μείνει στα «πιτ» για τουλάχιστον τρεις μήνες.
Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ρομέλου Λουκάκου στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Όπως ενημέρωσε η Νάπολι, ο Βέλγος σέντερ φορ τραυματίστηκε στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον, καθώς πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νάπολι:
Νέα αναβολή αγώνα Ολυμπιακού και στο ποδόσφαιρο λόγω κακοκαιρίας, μόλις ανακοινώθnκε
«Μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ρομέλου Λουκάκου υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Πινέτα Γκράντε, οι οποίες αποκάλυψαν μια υψηλού βαθμού βλάβη στον ορθό μηριαίο μυ στον αριστερό πόδι του.
Ο παίκτης των ατζούρι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασής του και θα υποβληθεί επίσης σε χειρουργική επέμβαση».
Πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Νάπολι
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Νάπολι, στο πιο δυνατό φιλικό του «τεστ», μέχρι στιγμής. Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν αρκετά στο πρώτο μέρος, είχαν τις στιγμές τους, αλλά η ποιότητα των «παρτενοπέι» έκανε τη διαφορά, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να επικρατούν με 2-1.
Ο Πολιτάνο στο 16′ και ο Λούκα στο 53′, πέτυχαν τα γκολ της Νάπολι, ο Τσικίνιο μείωσε στο 91′ για τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις