Σoκ για Ναϊμεγκεν λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό
Σoκ για Ναϊμεγκεν λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό
Στην πρεμιέρα της Eredivisie η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Ναϊμέγκεν ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την αποδυναμωμένη Τέλσταρ!
Η Ναϊμέγκεν πριν από λίγες ημέρες απέσπασε 0-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ενα αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοικτά σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. Ωστόσο, το Σάββατο (08/08) προσγειώθηκε ανώμαλα στο γήπεδό της.
Στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος η ομάδα του Ντικ Σρέντερ μπήκε με το αριστερό, καθώς ηττήθηκε 2-1 στο «Goffertstadion», πέφτοντας «θύμα» της αποδυναμωμένης Τέλσταρ. Όπως ήταν εμφανές, είχε το μυαλό στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (11/08).
Ναϊμέγκεν – Τέλσταρ 1-2
Σκόρερ: 83′ Σίρχαους – 1′ Μπρόουερ, 24′ Μέντες
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ (Ντικ Σρέντερ): Κρετάθ, Περέιρα, Νέγιασμιτς (46′ Σίρχαους), Φόνβιλ, Ουαϊσά (79′ Μορ), Μοντέιρο (64′ Σάντλερ), Χάνσεν-Ααροεν, Μπίσχοφ, Τσέρι (64′ Λίνσεν), Λεμπρετόν (64′ Βίλεμσον), Τάντιτς.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις