Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Μόλις μαθεύτnκε ο λόγος που ήταν έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Μόλις μαθεύτnκε ο λόγος που ήταν έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Μόλις μαθεύτnκε ο λόγος που ήταν έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ

Από τη μύτη να τον έπιανες, θα έσκαγε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και παρά τη νίκη του Ολυμπιακού, ήταν έξαλλος. Ποιος ήταν ο λόγος.

Το έβλεπες και στο πρόσωπό του πως είχε νεύρα. Με το ζόρι συγκρατήθηκε και δεν είπε περισσότερα. Εύκολα κάποιος θα πει πως ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κακή εμφάνιση της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός στο Αγρίνιο, ή για να το γράψουμε διαφορετικά είχε την τύχη να έχει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια του.

Αλλά δεν ήταν γι’ αυτό έτσι ο προπονητής του. Το πρόβλημά του είχε να κάνει με τις τελευταίες φάσεις της ομάδας του στην επίθεση. Συγκεκριμένα από τις δύο επιλογές που πήραν οι δύο παίκτες που συνδυάστηκαν στο γκολ της νίκης της ομάδας του Πειραιά.

Τόσο ο Γιουσούφ Γιαζίτσι, όσο και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όταν είδαν τον Τσάβες εκτός εστίας προσπάθησαν να τον κρεμάσουν από απόσταση. Παρότι, υπήρχαν επιλογές και υπεραρθμία. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φτάσει σε θέση για γκολ με πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες και προϋποθέσεις. Γι’ αυτό φώναζε και ήταν έξαλλος, πέρα από το ότι δεν κράτησε την μπάλα η ομάδα του.

Αυτές οι απερισκεψίες, έδωσαν την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να απειλήσει στο φινάλε. Κι αυτό ήταν που έβγαλε από τα ρούχα του τον Βάσκο κόουτς.

ΠΗΓΗ