O Συλαϊδόπουλος «έκοψε» παίκτη Ολυμπιακού στη Ρίο Άβε – Ποιος είναι
O Συλαϊδόπουλος «έκοψε» παίκτη Ολυμπιακού στη Ρίο Άβε - Ποιος είναι
«Στοπ» από Συλαϊδόπουλο για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που προτάθηκε στην Ρίο Άβε.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είτε δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, είτε δεν έχει έρθει ακόμα η… σειρά τους, κάνουν το δρομολόγιο Ελλάδα – Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που είναι προπονητής στην Ρίο Άβε αρκετούς από τους «μικρούς» τους γνωρίζει από την θητεία στην Κ19 των ερυθρολεύκων.
Ο Παπακανέλλος που ήταν δανεικός την περσινή σεζόν στην ομάδα της Πορτογαλίας, επέστρεψε στου Ρέντη για να πάει ξανά δανεικός είτε στον ΟΦΗ, είτε στον Αστέρα Τρίπολης ή στον Ατρόμητο.
Ένας άλλος μέσος «σειρά» του Παπακανέλλου, ήταν έτοιμος να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο, να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει δανεικός στη Ρίο Άβε, ωστόσο τον έκοψε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο 19χρονος Αργύρης Λιατσικούρας είχε προταθεί στον κόουτς της Ρίο Άβε, αλλά ο Έλληνας προπονητής τον «έκοψε». Προφανώς για τους δικούς του λόγους, κρίνοντας ότι ο μέσος του Ολυμπιακού δεν «κουμπώνει» στο πλάνο του.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις