Ο Κωνσταντέλιας αποχώρησε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και πάει στη Στουργκάρδη για να υπογράψει
Ο Κωνσταντέλιας αποχώρησε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και πάει στη Στουργκάρδη για να υπογράψει

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, τόσο που ο διεθνής Έλληνας επιτελικός χαφ έχει αποχωρήσει από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, προκειμένου να πάει στη Γερμανία για να υπογράψει με την ομάδα της Bundesliga.
Στην Bundesliga για λογαριασμό της Στουτγκάρδης θα αγωνίζεται -εκτός απροόπτου- τη νέα σεζόν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.
Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας τα έχει βρει σε όλα με τη γερμανική ομάδα, σε σημείο που, όπως αποκάλυψε ο Μάνος Ναβροζίδης στην εκπομπή του SPORT24 LIVE Μεταγραφές, αποχώρησε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, προκειμένου να πάει στη Στουτγκάρδη για να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Η πρόταση που κατέθεσαν οι Σουηβοί και έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις του Δικέφαλου είναι 18.000.000 ευρώ φιξ ποσό, ενώ στο deal έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους ύψους 3.000.000 ευρώ.
Πέρα μάλιστα από το καθόλα σεβαστό ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι, η Στουτγκάρδη δίνει στον ΠΑΟΚ ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, κάτι που σημαίνει πως η διοίκηση των ασπρόμαυρων θα έχει τη δυνατότητα να βάλει και άλλα χρήματα στα ταμεία της σε περίπτωση που πουλήσει τον “Ντέλια” και αργότερα ο παίκτης πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.
“Ο Κωνσταντέλιας έχει πάρει άδεια και έχει φύγει από την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Ο ΠΑΟΚ έχει στις 18:30 ώρα Ελλάδας προπόνηση, εκεί θα φανούν πολλά.
Ωστόσο, η πληροφορία συνεχίζει και αναφέρει πως ο “Ντέλιας” θα επιστρέψει για να κάνει ένα αποχαιρετιστήριο video. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή, βεβαίως επειδή υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο του κλαμπ, του ιδιοκτήτη του κλαμπ και του ποδοσφαιριστή. Πάντα υπάρχει μία… Ζάλτσμπουργκ στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας”.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις