Mόλις έγινε γνωστό για Κωνσταντέλια – Η νέα ενημέρωση από ΠΑΟΚ
Πολύ δύσκολα ο Κωνσταντέλιας κόντρα στον Παναθηναϊκό
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα προλάβει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
“Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με την διήμερη προετοιμασία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Τρίτης (03.02) στη Νέα Μεσημβρία.
Η τελευταία προπόνηση όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε μαγνητική και το ιατρικό επιτελείο περιμένει τα αποτελέσματά της, ενώ ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Το απόγευμα η ομάδα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Αθήνα”.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις