Μεταγραφικό γεύμα Μαρινάκη – Μεντιλίμπαρ στην Κηφισιά
Μεταγραφικό γεύμα Μαρινάκη - Μεντιλίμπαρ στην Κηφισιά

Γεμάτο από πλευράς προγράμματος ήταν το Σαββατοκύριακο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και για τους παίκτες της ομάδας.
Τι προέκυψε από το τραπέζι Βαγγέλη Μαρινάκη – Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του τροπαίου του Κυπέλλου και άρα και του νταμπλ (έπειτα από το 2-0 επί του ΟΦΗ) είχε ένα γεμάτο διήμερο.
Το Σάββατο από τη μία οι παίκτες αφού πανηγύρισαν στα αποδυτήρια διασκέδασαν στα μπουζούκια με Ιακωβίδη – Ελληνίδου – Λιβάνη και από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέθεσε τραπέζι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Κηφισιά, όπου παρουσία και του Κοβάσεβιτς έγινε μία μεταγραφική συζήτηση.
Το συμπέρασμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τουλάχιστον έξι μεταγραφές (έξι έξτρα κινήσεις δηλαδή). Επί τάπητος έχει τεθεί η κουβέντα για το λιγότερο έναν χαφ και δύο top class εξτρέμ καθώς τη νέα χρονιά υπάρχει και η μεγάλη αγωνιστική πρόκληση με τη League Phase του Champions League. Αυτοί είναι τρεις παίκτες τον αριθμό.
Από εκεί και πέρα στην ατζέντα είναι και η προοπτική της απόκτησης ενός στόπερ (καθώς ο Κάρμο παραμένει αβέβαιο το εάν θα μείνει στο ρόστερ), ενός ακόμα μεσοεπιθετικού και με αστερίσκο για έναν σέντερ φορ αλλά αναλόγως με το τι θα γίνει με περιπτώσεις παικτών που ανήκουν στον σύλλογο και θα κάνουν προετοιμασία όπως ο Μπετανκόρ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει το δίδυμο των Ελ Καμπί – Γιάρεμτσουκ, στο οποίο θα πορευτεί και τη νέα σεζόν. Προφανώς – όπως έχουμε σημειώσει ξανά – όποιος παίκτης – απ’ όσους έχουν ζήτηση – πουληθεί θα αντικατασταθεί.
Πάντως και την Κυριακή υπήρξε ερυθρόλευκη δραστηριότητα. Και αυτό διότι υπήρξε τραπέζει και ξεχωριστό event για την ομάδα (σε μαγαζί της παραλιακής) πριν φύγουν οι παίκτες για τις διακοπές τους. Στην εκδήλωση αυτή έδωσε το παρών φυσικά και ο Μεντιλίμπαρ.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις