Καταγγελία Ολυμπιακού για Μάριο Ηλιόπουλο – Τι έκανε μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Καταγγελία Ολυμπιακού για Μάριο Ηλιόπουλου - Τι έκανε μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει πως ο Μάριος Ηλιόπουλος επιτέθηκε στον διαιτητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τονίζει πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιτέθηκε λεκτικά και στον Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στην Allwyn Arena. Οι ερυθρόλευκοι καταγγέλλουν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος επιτέθηκε στον διαιτητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ότι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης επιτέθηκε λεκτικά στον Μεντιλίμπαρ.
“Τραμπουκισμοί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος επιτέθηκε στον διαιτητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο διαιτητής ήταν μόνος στο γήπεδο χωρίς αστυνομικούς γύρω του, το ίδιο και στα αποδυτήρια.
Επίθεση και στην αποστολή του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντέδρασαν και ο κ. Ηλιόπουλος τράπηκε σε φυγή. Ο κ. Ηλιόπουλος επιτέθηκε λεκτικά ακόμα και στον κ. Μεντιλίμπαρ τόσο την ώρα που κατευθυνόταν στο χώρο του flash interview, όσο και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου” αναφέρει η ενημέρωση του Ολυμπιακού.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις