Επικό σχόλιο Εμπαπέ για τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού

Επικό σχόλιο Εμπαπέ για τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού

Επικό σχόλιο Εμπαπέ για τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να μιλήσει για την ατμόσφαιρα που έζησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό και οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην νίκη με 4-3, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός όχι μόνο πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League, αλλά έπιασε κορυφή και έγραψε ιστορία σε άλλη κατηγορία. Ο Εμπαπέ είναι πλέον ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χατ-τρικ σε εκτός έδρας παιχνίδια στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο νεαρός επιθετικός των «μερένχες» στάθηκε στην τρομερή ατμόσφαιρα που έζησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για τα συνθήματα που άκουγε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

«Τα συνθήματα πριν από το ζέσταμα, σας έδωσαν κίνητρο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, ναι τους άκουγα στο ζέσταμα. Φώναζαν συνθήματα στα γαλλικά… αλλά σε κακά γαλλικά. Η προφορά ήταν κακή, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είχε σημασία, ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, στο να τους βοηθήσω, και σκεφτόμουν την απόδοσή μας στο γήπεδο και τη θετική αντίδραση του κοινού».

 

ΠΗΓΗ