Έκτακτο για Ταρέμι – Αποχαιρέτησε ήδη στο Ρέντη, η νέα του ομάδα

Έκτακτο για Ταρέμι - Αποχαιρέτησε ήδη στο Ρέντη, η νέα του ομάδα

Έκτακτο για Ταρέμι - Αποχαιρέτησε ήδη στο Ρέντη, η νέα του ομάδα

Ο Μέχντι Ταρέμι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του στον Ρέντη και οντας ετοιμος για το νέο βήμα την καριέρα του, στην Αλ Ουάσλ.

Κλείνει ο κύκλος του Μέχντι Ταρέμι στον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα κι επίσημα από τους «ερυθρόλευκους», για λογαριασμό της Αλ Ουάσλ.

Ο 34χρονος φορ, βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (20/8) στον Ρέντη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με προορισμό το Ντουμπάι.

Εκεί, τον περιμένει η νέα του ομάδα, η Αλ Ουάσλ, που τα βρήκε σε ολα με τον Ταρέμι, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Η επικείμενη αφιξη του Αρμάντο Γκονσάλες και η παρουσία του Ζότα Σίλβα, ως εξτρα λύση πίσω από τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης, δεν αφησαν χώρο στο ρόστερ για τον Μέχντι Ταρέμι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν, επειτα από εναν χρόνο στον σύλλογο.

Στο εν λόγω διάστημα, αγωνίστηκε 39 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 16 γκολ και μοιράζοντας εξι ασίστ.

ΠΗΓΗ