Έκτακτο για Ντέσερς μετά το Καϊράτ-Παναθηναϊκός

Έκτακτο για Ντέσερς μετά το Καϊράτ-Παναθηναϊκός

Έκτακτο για Ντέσερς μετά το Καϊράτ-Παναθηναϊκός

Ο Σίριλ Ντέσερς πέτυχε δυο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καϊράτ Αλμάτι κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Conference League.

Ιστορία έγραψε ο Σίριλ Ντέσερς στο Conference League, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έφτασε πλέον τα 13 τέρματα, με δυο ομάδες, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Σουηδού Μίκαελ Ίσακ, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν μόνος στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Μάλιστα, ο Ντέσερς χρειάστηκε μόλις 15 συμμετοχές για να φτάσει στον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, την ώρα που ο Ίσακ έχει πετύχει τα 13 γκολ του σε 22 εμφανίσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία του Βαγγέλη Παυλίδη στην πρώτη πεντάδα. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 12 γκολ σε 21 συμμετοχές, έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη διοργάνωση.

Στα 12 τέρματα βρίσκονται επίσης ο Εράν Ζάχαβι, με 14 συμμετοχές, και ο Αρτούρ Καμπράλ, με 20, συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα της ιστορικής λίστας.

Έτσι, ο Ντέσερς έχει πλέον την ευκαιρία, με ένα ακόμη γκολ σε επόμενα παιχνίδια, να μείνει μόνος στην κορυφή και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Conference League που θα φτάσει τα 14 τέρματα

ΠΗΓΗ