Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα για Λουτσέσκου!

Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα για Λουτσέσκου!

Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα για Λουτσέσκου!

Ο σπουδαίος και εμβληματικός Γιώργος Κούδας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM τόσο για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο σπουδαίος και εμβληματικός Γιώργος Κούδας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 FM και μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Ο άλλοτε θρύλος των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην απόφαση του Αντελίνο Βιεϊρίνια να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση, στην σχέση που διατηρεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ, κλήθηκε να σχολιάσει και το αν θα κρατούσε ή όχι τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το φινάλε της καριέρας του Βιεϊρίνια: «Τώρα θα αναλάβει την αρχηγία σε άλλο πόστο ο αγαπημένος μου, το αξίζει με το DNA του ΠΑΟΚ και όσα έδειξε όλα τα χρόνια που είναι μαζί μας».

Για τη νέα θέση που θα του ταίριαζε στην ομάδα: «Αν πάει σε μια σχολή, μπορεί να τα κάνει όλα. Και το μυαλό έχει και τον χαρακτήρα. Όλα τα στοιχεία τα έχει μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ξέρεις από αποδυτήρια, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά. Τον πιστεύω, τον αγαπώ και τον λατρεύω, τον έχω στην εκτίμησή μου. Έκανα team manager ένα χρόνο στο πρωτάθλημα του 1985, έκανα και βοηθός προπονητής, υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ηρακλή με τον Αϊδινίου επί Πέτρου Θεοδωρίδη. Ήμουν ως σύμβουλος του Σαββίδη, ήμουν μαζί με τον Μίχελ. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ο Βιεϊρίνια».

Για το αν ζητούν τη γνώμη του πλέον από τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν παραμένω σ’ αυτό τον τίτλο που μου έδωσε ο Σαββίδης. Το 2015-2016 με φώναξε ρωτώντας γιατί δεν είμαι στον ΠΑΟΚ, μπήκαμε στο αυτοκίνητο, μπήκαμε στο Δ.Σ., με παρουσίασε και με ονόμασε σύμβουλό του. Ως τον κορωνοϊό συζητούσαμε διαρκώς με τον Ιβάν Σαββίδη στο γραφείο του, τρώγαμε μαζί και μιλούσαμε. Από το 2020-21 μόνο 2-3 φορές μιλήσαμε μέσω Skype. Δεν ξέρω αν παραμένω σύμβουλος του Σαββίδη. Δε μ’ έχει φωνάξει κανείς, δεν ξέρω κάτι. Μόνο μαζί του μπορούσα να συνεννοηθώ».

Για το αν τον ρωτούσαν να παραμείνει ή όχι ο Λουτσέσκου: «Εφόσον δεν είμαι στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να πω. Έχει κάνει λάθη, είναι λίγο κολλημένος ο Λουτσέσκου. Δεν μπορώ να του δώσω εγώ βαθμό όμως. Δεν είμαι στα αποδυτήρια. Είναι ιερός χώρος. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω».

ΠΗΓΗ