Δεν χρειάστηκε ούτε 10 λεπτά: Άνοιξε το σκορ ο Ελ Κααμπί στο Μαρόκο-Ζάμπια
Δεν χρειάστηκε ούτε 10 λεπτά: Άνοιξε το σκορ ο Ελ Κααμπί στο Μαρόκο-Ζάμπια
Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ στο ματς του Μαρόκου κόντρα στη Ζάμπια με κεφαλιά ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να σκίζει τα δίχτυα και με την Εθνική Μαρόκου. Μετά το εντυπωσιακό ψαλιδάκι κόντρα στις Κομόρες, στην τρίτη αγωνιστική του Κόπα Άφρικα στο ματς εναντίον της Ζάμπια, χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να ανοίξει το σκορ.
Μετά από σέντρα συμπαίκτη του, ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας και ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να βάλει μπροστά την ομάδα του.
Θυμίζουμε ότι το Μαρόκο είναι ήδη περασμένο στην επόμενη φάση, έχοντας τέσσερις βαθμούς και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις