Ανατροπή με Τιτραουί

Ανατροπή με Τιτραουί

Ανατροπή με Τιτραουί

Σύμφωνα με τον Βέλγο ρεπόρτερ, Σάσα Ταβολιέρι, ο Γιασίν Τιτραουί απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ενω όλα έδειχναν πως υπήρχε πλήρης συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σαρλερουά για την απόκτηση του Γιασίν Τιτραουί, στα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Αλγερινό μέσο, ο Βέλγος ρεπόρτερ Σάσα Ταβολιέρι, δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε tweet, ο Τιτραουί αποφάσισε να μην προχωρήσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Μετά από νέα επικοινωνία που είχε το πρωί με τη διοίκηση της Σαρλερουά, ο 23χρονος χαφ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει υπό τις παρούσες συνθήκες, βάζοντας προσωρινά «φρένο» στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τον Ταβολιέρι, ο Τιτραουί δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πλάνο που του παρουσιάστηκε, ούτε πείστηκε για τον ρόλο που θα είχε στο ρόστερ των Πειραιωτών. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά για την απόκτησή του, καταθέτοντας πρόταση στη βελγική ομάδα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκρινε πως η συγκεκριμένη προοπτική δεν εξυπηρετεί, αυτή τη στιγμή, την εξέλιξή του.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για άλλους ενδιαφερόμενους, με τη Σουόνσι να εξακολουθεί να βρίσκεται στο «παιχνίδι». Ο σύλλογος της Championship έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ευελπιστώντας να εκμεταλλευτεί την άρνηση του παίκτη προς τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ