Αλλαγή πλάνου στον Παναθηναϊκό – Δεύτερο… μπαμ μετά τον Ντε Φράι από Ιταλία

Αλλαγή πλάνου στον Παναθηναϊκό - Δεύτερο… μπαμ μετά τον Ντε Φράι από Ιταλία

Αλλαγή πλάνου στον Παναθηναϊκό - Δεύτερο… μπαμ μετά τον Ντε Φράι από Ιταλία

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου για τις δύο μεταγραφές που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και την «ατζέντα» του Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα.

Το ενδιαφέρον του για τον Νέλσον Ντεόσα, τον οποίο για εξώ-αγωνιστικούς λόγους τον έχει βγάλει στην βιτρίνα η Μπέτις, είναι απολύτως υπαρκτό και τσεκαρισμένο.

Η μοναδική διαφοροποίηση του δικού μας ρεπορτάζ έχει να κάνει με το ότι δεν προορίζεται για “αντι-Γιένσεν. Δηλαδή ο Κολομβιανός μέσος δεν είναι μια από τις εναλλακτικές εφόσον ναυαγήσει του Δανού της Μπρέντφορντ.

Παίζουν και οι δυο παράλληλα, δηλαδή μπορούν να αποκτηθούν και ο Γιένσεν και ο Ντεόσα, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ανοικτός στο να πάρει μετά τον Ετιέν Καμαρα δυο ακόμη και όχι έναν (8άρι) χαφ!!!

Να πάρει και παίκτη που παίζει στο “6” και στο “8” αφού μπορεί να υπάρξει και πώληση / αποχώρηση έκπληξη από αυτές τις θέσεις. Περισσότερα προσεχώς αλλά κρατείστε το αυτό, ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά και για δεύτερο οκταροεξάρι!!

ΥΓ. Από Ιταλία ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κι άλλο μπαμ μετά τον Ντε Φράι. Εκεί κάνει…χοντρό παιχνίδι ο Μπαλντίνι.

ΠΗΓΗ