Ζωή Ασουμανάκη: 10 πράγματα που δεν ξέρετε για την παίκτρια του Big Brother

Ζωή Ασουμανάκη: 10 πράγματα που δεν ξέρετε για την παίκτρια του Big Brother

Ζωή Ασουμανάκη: 10 πράγματα που δεν ξέρετε για την παίκτρια του Big Brother

Μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο φετινό Big Brother ήταν η 23χρονη Ζωή Ασουμανάκη, η οποία κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης. Η εντυπωσιακή παίκτρια κατετάγη 5η καθώς πήρε τις λιγότερες ψήφους στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Αν και αρκετοί τη γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, η πορεία της δεν περιορίζεται μόνο στη μικρή οθόνη.

Η Ζωή, που εργάζεται τόσο ως μοντέλο όσο και ως δημοσιογράφος, έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο ευρύ κοινό το 2022, όταν και κέρδισε τον τίτλο της Miss Hellas στα πανελλαδικά καλλιστεία.

Το 2024 τη συναντήσαμε στο Survivor, όπου με την εκρηκτική αλλά και ευπροσάρμοστη προσωπικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει. Στο παιχνίδι επέδειξε στρατηγική σκέψη και κατάφερε να ενσωματωθεί σε δυνατές συμμαχίες, ωστόσο η παραμονή της ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024, μετά από ψηφοφορία της ομάδας της.

Έξοδος από το Survivor και… τέλος σε μία μακροχρόνια σχέση

Η Ζωή Ασουμανάκη αποκάλυψε πως μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της, Σοφοκλή. Όπως η ίδια δήλωσε:

«Μια σχέση δύο ετών έχει τις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Μπαίνοντας στο παιχνίδι ήθελα να επικεντρωθώ στα καλά, αλλά βγαίνοντας όλα όσα είχα αφήσει πίσω ήρθαν ξανά στην επιφάνεια. Η απόφαση ήταν κοινή – ίσως λίγο πιο δική μου – καθώς νιώθω πως βρίσκομαι σε φάση που θέλω να επενδύσω στην καριέρα μου».

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που την απαθανάτιζαν στο πλευρό του τραγουδιστή Νικηφόρου, σε βραδινή έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής. Οι φήμες περί νέας σχέσης πήραν γρήγορα διαστάσεις, όμως άτομα από το περιβάλλον της τις διέψευσαν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από μία φιλική γνωριμία.

Ο αγώνας με τα κιλά

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την εικόνα του σώματός της. Όπως αποκάλυψε, κατά την προετοιμασία της για τα πρώτα καλλιστεία είχε χάσει περίπου 10 κιλά μέσα σε μόλις έναν μήνα.

«Ήταν εξαντλητικό και επικίνδυνο. Έτρωγα ελάχιστα, έκανα έντονη γυμναστική και είχα κόψει τα πάντα. Αν συνέχιζα έτσι, η υγεία μου θα κινδύνευε. Ευτυχώς, το αντιλήφθηκα και σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού μίλησε μέσα στο παιχνίδι για τη σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της.

«Όταν μεγαλώνεις μόνο με την μαμά σου και βλέπεις τον πατέρα σου το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι… Τα απλά καθημερινά πράγματα, όπως οι βαθμοί που θα έπαιρνα στο σχολείο, το ότι θα πήγαινα να μάθω μια χορογραφία στη σχολή χορού, δεν τα έχω ζήσει με τον πατέρα μου. Τα έχω ζήσει με τη μάνα μου. “Α, μαμά έλα να δεις πώς χόρεψα σήμερα”, “έλα να δεις που πήγα και τραγούδησα” της έλεγα.

Επειδή δεν υπήρχε αυτή η επαφή με τον πατέρα μου, απομακρυνόμουν από αυτόν. Δηλαδή πλέον δεν μου είναι τόσο οικείος. Μιλάμε καθημερινά αλλά νιώθω πιο άνετα με τη μητέρα μου. Στην Αθήνα ήρθαμε γιατί η μητέρα μου γνώρισε έναν άνδρα, άνοιξε το πρώτο της μικρό τότε γραφείο και σήμερα έχει ένα γραφείο πολύ μεγάλο. Είναι λογίστρια η μητέρα μου. Γι’ αυτό δεν μπορώ να ακούω αυτά που ακούω. Έχει τρεις υπαλλήλους αλλά αυτή ξεκίνησε από το μηδέν».

 

Η ανακοίνωση της 5ης θέσης