Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής – Ο λóγος

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής – Ο λóγος

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής – Ο λóγος

Τι είπε στους δημοσιογράφους.

Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής(20/6) ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάρκος Σεφερλής, γεγονός που πυροδότησε πλήθος σεναρίων και ερωτημάτων γύρω από την αιτία της παρουσίας του.

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του γνωστού κωμικού στο δικαστικό μέγαρο

Πολλοί υπέθεσαν αρχικά ότι η εμφάνισή του σχετίζεται με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, δεδομένου του θορύβου που έχει προκαλέσει η υπόθεση στον καλλιτεχνικό χώρο και της προηγούμενης συνεργασίας τους σε θεατρικές παραγωγές.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν είχε καμία εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση και η παρουσία του στο δικαστήριο δεν συνδέεται με τον Φιλιππίδη.

Μέχρι στιγμής, οι λόγοι για τους οποίους ο γνωστός κωμικός επισκέφθηκε το δικαστήριο παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη δήλωση από τον ίδιο ή από το νομικό του περιβάλλον, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει γνωστή δίκη ή υπόθεση στην οποία να εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα.

ΠΗΓΗ