Σoκ σε όλη την ελληνική τηλεόραση: Μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς για Γιώργο Λιάγκα
Σoκ σε όλη την ελληνική τηλεόραση: Μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς για Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αποφασισμένος να ξεχωρίσει τη νέα σεζόν με την εκπομπή του «Το Πρωινό», και να αλλάξει άρδην την κατάσταση στην πρωινή ζώνη.
Έτσι λοιπόν, με την αμέριστη βοήθεια του καναλιού, που κάνει όπως φαίνεται τα πάντα, και μετά τις ήδη γνωστές μεταγραφές, φέρνει ή τουλάχιστον προσπαθεί να φέρει, και ένα πρόσωπο που είναι ειδικός σε έναν τομέα πολύ δυνατό, το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Θα προκαλέσει πανικό στους τηλεοπτικούς του αντιπάλους
Μετά από κάποια προβλήματα, όπως την αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βάζει στο παιχνίδι ένα πολύ γερό χαρτί. Σε μια infotainment εκπομπή που καθημερινά προκύπτουν θέματα από το αστυνομικό δελτίο, ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να φέρει τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος ποτέ δεν «μασάει» τα λόγια του και οι απόψεις του πολλές φορές ανάβουν φωτιές, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τα νούμερα της τηλεθέασης.
Μια μεταγραφή από την ελεύθερη αγορά, που έχει μεγάλη σημασία, καθώς πέρα από την παρουσία του στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Σταύρος Μπαλάσκας προφανώς δεν θα εμφανίζεται σε άλλα κανάλια και εκπομπές του ανταγωνισμού. Σε συνδυασμό με την Γιώτα Κηπουρού δε, «τρομακτικό» διδυμο.
Ο Σταύρος Μπαλάσκας δίνει αναλύσεις για εγκλήματα, συλλήψεις και κάθε είδους αστυνομικό θέμα, τραβώντας την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη γνωρίζει πολύ καλά ότι η ωμή ενημέρωση πουλάει και ότι ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, σκληρά και τσεκουράτα, θα φέρουν νούμερα στην εκπομπή του «Το Πρωινό».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις