Μόλις μαθεύτnκε για Τζώνη Καλημέρη – Ελπίδα Ιακωβίδου

Μόλις μαθεύτnκε για Τζώνη Καλημέρη – Ελπίδα Ιακωβίδου

Μόλις μαθεύτnκε για Τζώνη Καλημέρη – Ελπίδα Ιακωβίδου

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τον δικό τους παράδεισο.

Ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους και τώρα απολαμβάνουν τα πρώτα βήματα της κοινής τους πορείας. Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου παντρεύτηκαν σε μια ονειρεμένη τελετή στο Νυμφαίο της Φλώρινας, παρουσία 150 καλεσμένων, και πλέον ετοιμάζονται να ζήσουν το δικό τους «καλοκαίρι του έρωτα» στην Πάρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα για τη Real Life, το αγαπημένο τους κυκλαδίτικο νησί θα αποτελέσει τον προορισμό για το ταξίδι του μέλιτος που προγραμματίζουν για τον Αύγουστο. Εκεί, ανάμεσα στις παραλίες και τις αμμουδιές του νησιού, το ζευγάρι θα χαλαρώσει, θα απολαύσει τοπικές γεύσεις και θα γεμίσει τις αποσκευές του με εικόνες και στιγμές που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή.

Η Πάρος φιλοξενεί το ταξίδι του μέλιτος για τον Τζώνη Καλημέρη και την Ελπίδα Ιακωβίδου

Η τελετή του γάμου τους, άλλωστε, δεν ήταν μια τυπική υπόθεση. Πραγματοποιήθηκε σε μια ατμόσφαιρα που συνδύαζε παράδοση και ρομαντισμό. Εντυπωσίασαν οι κορώνες που φόρεσαν αντί για τα κλασικά στέφανα, όπως προστάζει το έθιμο, αλλά και το εκπληκτικό δαντελένιο νυφικό της Ελπίδας Ιακωβίδου, δια χειρός Ερωτόκριτου. Η γιορτή κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες, με ένα μαραθώνιο pre-party να προηγείται του μυστηρίου, δίνοντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι αυτή την ένωση.

Η σχέση τους, που μετρά ήδη πάνω από έναν χρόνο, άντεξε την απόσταση Αθήνα–Λευκωσία, με ταξίδια express και από τις δύο πλευρές. Ο Τζώνη Καλημέρης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την απόσταση «αναπόφευκτο κακό», αλλά όχι εμπόδιο για μια βαθιά και ουσιαστική σχέση. Η Ελπίδα Ιακωβίδου, που μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε το μαγκαζίνο «Όμορφη μέρα» στην κυπριακή κρατική τηλεόραση, έχει ήδη εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, αναζητώντας το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου, το ζευγάρι θα παραμείνει στην Αθήνα, πριν αναχωρήσει για την Πάρο, όπου θα γιορτάσει την έναρξη της κοινής του ζωής με φόντο το μπλε του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ