Μóλις μαθεύτnκε για Σία Κοσιώνη

Μóλις μαθεύτnκε για Σία Κοσιώνη

Μóλις μαθεύτnκε για Σία Κοσιώνη

Σε τροχιά συνέχισης της πολυετούς συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως βρίσκεται η Σία Κοσιώνη, η οποία βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Οι φήμες περί ρήξης με τη διοίκηση ή ενδεχόμενης αποχώρησής της από το κανάλι, που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, διαψεύδονται στην πράξη.

Παρά τα σενάρια περί ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα με νέα πρόσωπα και τις εικασίες για πιθανή αντικατάστασή της, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η διοίκηση του σταθμού επιλέγει να επενδύσει ξανά στο σταθερό και αναγνωρίσιμο πρόσωπο του κεντρικού δελτίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η συμφωνία προβλέπει την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του σταθμού στην έμπειρη παρουσιάστρια. Αν ολοκληρωθεί και τυπικά, η νέα αυτή σύμβαση θα σηματοδοτήσει την είσοδο της Σίας Κοσιώνη στη δεύτερη δεκαετία της ως «οικοδέσποινα» του βραδινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θέση την οποία ανέλαβε το 2006.

Η σταθερότητα, η δημοσιογραφική της συνέπεια και η τηλεοπτική της απήχηση φαίνεται πως υπήρξαν καθοριστικά στοιχεία για την απόφαση του καναλιού. Η οριστική υπογραφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη καταστρώνονται οι πρώτοι σχεδιασμοί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΠΗΓΗ