Έκτακτn δήλωση από Μαρία Καρυστιανού για την χθεσινή απόφαση στη Βουλή για Καραμανλή

Έκτακτn δήλωση από Μαρία Καρυστιανού για την χθεσινή απόφαση στη Βουλή για Καραμανλή

Έκτακτn δήλωση από Μαρία Καρυστιανού για την χθεσινή απόφαση στη Βουλή για Καραμανλή

«Τελείωσε η παράσταση ή θα σας δούμε στα κανάλια να μιλάτε ξανά για δικαίωση των νεκρών;», διερωτάται

Δριμεία κριτική άσκησε για ακόμη μία φορά η Μαρία Καρυστιανού, παίρνοντας θέση για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή, όπου 154 βουλευτές υπερψήφισαν την πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Κώστα Καραμανλή για πλημμέλημα.

Σε ανάρτησή της, η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών τονίζει πως είναι ντροπή αυτό το αποτέλεσμα και εκτός από την κυβέρνηση, την οποία χαρακτηρίζει «διαπλεκόμενη», ρίχνει βολές εναντίον της αντιπολίτευσης, που όπως λέει, «2,5 χρόνια ακούγαμε ότι θα μας στηρίξει».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«Η ντροπή… ντροπή δεν έχει…

154 ψήφοι υπέρ.

Για πλημμέλημα ο Καραμανλής.

Έκλαψε χθες ο ουρανός….

Μιλήστε μας πάλι για το άρθρο 86Σ…για την πίστη που πρέπει να έχουμε στην Δικαιοσύνη σας….

38 ψήφοι υπέρ για τη διεξοδική πρόταση των συγγενών για την έρευνα των εγκλημάτων, μια πρόταση που όλοι οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πρέπει να διαβάσουν.

2,5 χρόνια ακούγαμε την αντιπολίτευση σύσσωμη ότι θα μας στηρίξει.

Τόσα Ψέμματα!

Τελείωσε η παράσταση ή θα σας δούμε στα κανάλια να μιλάτε ξανά για δικαίωση των νεκρών ;

Ναι αυτή τη δικαίωση! που χθες ΔΕΝ στηρίξατε!

Κατάντια.

Πάλι δίπλα στην «καρέκλα» σταθήκατε.

Αυτή η επιλογή έμεινε στην ιστορία και αποκάλυψε πολλά.

Όσο για τους ενόχους ας μην χαίρονται πολύ.

Διότι ο αγώνας συνεχίζεται.

Θα δώσετε τελικά λόγο στην Δικαιοσύνη.

Θα βρούμε τρόπους για να δικαιώσουμε τους ανθρώπους μας.

Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί!

Τα πάντα!

Οι πράξεις σας οδηγούν τα δικά μας βήματα.

Θα είμαστε συνεχώς μπροστά σας.

Γιατί αλλιώς, με τέτοια βαθιά διαπλεκόμενη κυβέρνηση και τα πολύτιμα δεκανίκια της δήθεν αντιπολίτευσης, φωτεινή μέρα δεν θα ξημερώσει για όλους εμάς, για την Δημοκρατία.

Ουρανέ μην κλαις .. δεν τελείωσε ακόμη…», έγραψε η Μαρία Καρυστιανού σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μεσημέρι της Πέμπτης, 19 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ