Έκτακτn αποκάλυψη για την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα
Έκτακτn αποκάλυψη για την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα

Η υγεία της μετά το εγκεφαλικό δεν έχει επανέλθει, πήγε σήμερα για να μην πουν…»
Σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο Εφετείο Αθηνών προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπιστης.
Λιάγκας για Μπάρμπα: «Πολλοί είπαν ότι έκανε ψεύτικο το εγκεφαλικό για να μην πάει στη δίκη Φιλιππίδη»
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχει επιστρέψει στο σπίτι της και αναρώνει, ενώ, το μόνο πρόβλημα που προσπαθεί να ξεπεράσει είναι μια δυσκολία στην ομιλία.
Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Το Πρωινό, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Με συγκίνησε ο τρόπος με τον οποίο μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η γυναίκα ακόμα δεν έχει συνέλθει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, με το μικρό εγκεφαλικό. Είναι ξεκάθαρο ότι δυσκολεύεται να μιλήσει και γενικά λαχανιάζει. Η υγεία της δεν έχει επανέλθει, ωστόσο επειδή προφανώς θέλει να στηρίξει τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε σήμερα για να μην πουν…».
Ενώ σε άλλο σημείο, συνέχισε: «Όταν η Βάνα Μπάρμπα έπαθε το εγκεφαλικό, πολλοί έλεγαν ότι το έπαθε επειδή δεν ήθελε να πάει στη δίκη Φιλιππίδη, το έκανε ψεύτικο για να βρει μια πάρα πολύ καλή δικαιολογία να μην πάει στη δίκη. Παρόλα αυτά πήγε και έστω και με αυτόν τον τρόπο, με τις δυσκολίες της, θα καταθέσει αυτά που η ίδια πιστεύει για εκείνον».
Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα πριν καταθέσει στη δίκη Φιλιππίδη
Η Βάνα Μπάρμπα, νωρίτερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή Buongiorno, και είπε αρχικά: «Δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω όπως πρέπει. Θέλω να με καταλάβετε» και αποχώρησε. Μιλώντας στην εκπομπή Talk of the Town για όσα πέρασε, ανέφερε: «Είναι μια φάση restart, ένα ξεκίνημα ξανά. Αισθάνομαι πολύ πιο γεμάτη, αισθάνομαι καλύτερα, σαν να έχω βγει νικητής από έναν αγώνα δρόμου, σαν μαραθώνιο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια που πέρασα, με μεγάλες απώλειες και σοβαρά προβλήματα υγείας. Μου έμαθε πολλά αυτό το κακό διάστημα, είδα πολλά και τώρα είμαι σε ένα πολύ δυνατό restart. Πιστεύω ότι είναι ένας τελευταίος κύκλος της ζωής μου, που θα κάνω πολύ ουσιαστικά πράγματα», δήλωσε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.
Αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας της, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε: «Ήταν μια πρώτη μορφή καρκίνου που σχετιζόταν με το αίμα. Δεν ήταν στο στάδιο 4, γιατί τότε είναι πια αργά. Ευτυχώς το πρόλαβα. Ήδη είμαι καλύτερα και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Καθένας μπορεί να είναι νικητής, αν το προλάβει. Η πρόληψη είναι το Α και το Ω κι επειδή εγώ δεν ήμουν της πρόληψης, ο καλός Θεούλης φαίνεται πως ήθελε να με γλιτώσει από τα χειρότερα. Έκοψα τις κακές συνήθειες, το αλκοόλ, τα ξενύχτια, την έντονη ζωή που ζούσα, και πήγαν όλα καλύτερα».
Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε στο μέσα της. «Κατάλαβα πόσο εγωκεντρική ήμουν. Στα δύσκολα, είσαι μόνος. Δεν περιμένω από κανέναν, στα δύσκολα δεν μένει κανείς δίπλα σου. Τα ποντίκια “το σκάνε” από το πλοίο», είπε η Βάνα Μπάρμπα.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις