Δυστυxώς μόλις έγινε γνωστό: Πέθαvε η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, το ανακοίνωσε η κόpn της πριν λίγο
Δυστυxώς μόλις έγινε γνωστό: Πέθαvε η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, το ανακοίνωσε η κόpn της πριν λίγο
«Την πήρε ο Θεούλης στην αγκαλιά των αγγέλων…»
Πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση του θανάτου της Βάσως Μεσσηνέζη. Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια διακριτική αλλά ουσιαστική πορεία στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και ανθρώπους που τη θυμούνται με αγάπη και συγκίνηση.
Η Βάσω Μεσσηνέζη υπήρξε η πρώτη τραγουδίστρια του Θάνου Μικρούτσικου, με τον οποίο συνεργάστηκε το 1969, όταν κυκλοφόρησαν μαζί ένα δισκάκι 45 στροφών με δύο μπαλάντες σε ποίηση Κώστα Καρυωτάκη. Αργότερα, η ίδια στράφηκε προς το λαϊκό τραγούδι, ακολουθώντας έναν δρόμο που τη χαρακτήρισε τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά.
Βάσω Μεσσηνέζη – Η απώλεια και τα μηνύματα
Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Σου Κύρκου μέσα από τα social media, με μια λιτή ανάρτηση. «Σήμερα έφυγε δυστυχώς ένα υπέροχο κορίτσι με υπέροχη φωνή. Καλό ταξίδι Βασούλα μου», έγραψε, εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλεια.
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Βάσω Μεσσηνέζη. «Δεν είναι δυνατόν… Έφυγε… Ένα χρυσό κορίτσι που ομόρφαινε τον κόσμο του τραγουδιού από την παλαιότερη εποχή όταν υπήρχε τραγούδι. Μια αγνή φωνή και πάντα αξιοπρεπή φιλική διάθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως θα ήθελε σε άλλη στιγμή να γράψει περισσότερα.
H κόρη της, μέσα από τον λογαριασμό της ίδιας της τραγουδίστριας, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. «Με πολύ μεγάλη θλίψη, σας ενημερώνω ότι το αγαπημένο μας κοριτσάκι, η Βασούλα μας, δεν θα γυρίσει πίσω… την πήρε ο Θεούλης στην αγκαλιά των αγγέλων…», έγραψε, ενημερώνοντας παράλληλα πως η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στη μικρή εκκλησία στη Θηβών και Πέτρου Ράλλη, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο κοιμητήριο Νίκαιας την Παρασκευή 16/01 στις 12.45.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις