Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης: Η Άρτεμις άνοιξε…όλα τα γράμματα στον Τροχό της Τύχης, δεν βρήκε τον γρίφο, θα το έβρισκαν 9 στους 10
Η τύχη αλλά και οι επιλογές βοήθησαν την Άρτεμι η οποία όμως... δεν έλυσε τον γρίφο

Η Άρτεμις άνοιξε…όλα τα γράμματα στον Τροχό της Τύχης αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2025, στο Star, η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει στον τελικό δεν έλυσε τον γρίφο.
Η τύχη αλλά και οι επιλογές βοήθησαν την Άρτεμι η οποία όμως… δεν έλυσε τον γρίφο
Τροχός της Τύχης: Ο πιο εύκολος γρίφος «κόλλησε» την Χριστίνα – Τρελάθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης
Στο επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 27 Ιανουαρίου 2025, στο Star, η Χριστίνα κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Εκεί, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο πλευρό της, κλήθηκε να λύσει τον γρίφο και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.
Η κατηγορία ήταν «Συνώνυμα», όπως ανακοίνωσε η Νατάσα Κουβελά, ενώ στον πίνακα αποκαλύφθηκαν τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ και Α. Στη συνέχεια, η Χριστίνα επέλεξε τα σύμφωνα Ρ, Κ, Ν και Γ, ενώ για φωνήεν διάλεξε το Η.
Παρότι στάθηκε δύσκολο να βρει την πρώτη λέξη, η πρόκληση παρέμεινε συναρπαστική. Εσύ, μπορείς να βρεις και τις δύο λέξεις;
Δείτε τη λύση του γρίφου στο παρακάτω βίντεο:
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις