Big Brother: Ο KAS είπε ψέματα και το Twitter/X τον δικάζει – «Να τον xαίρεσαι…»

Big Brother: Ο KAS είπε ψέματα και το Twitter/X τον δικάζει - «Να τον xαίρεσαι...»

Big Brother: Ο KAS είπε ψέματα και το Twitter/X τον δικάζει - «Να τον xαίρεσαι...»

Ο παίκτης ισχυρίστηκε on camera ότι δεν ψήφισε τον Ανδρέα για υποψήφιο προς αποχώρηση, πράγμα που δεν ίσχυε.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Κας στο Big Brother, μετά την τελευταία ψηφοφορία για την αποχώρηση, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων εντός και εκτός σπιτιού. Ο παίκτης ισχυρίστηκε on camera ότι δεν ψήφισε τον Ανδρέα για υποψήφιο προς αποχώρηση, ισχυρισμός που, σύμφωνα με τα πλάνα και τις δηλώσεις του, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Η στάση του Κας σχολιάστηκε έντονα στα social media, με το τηλεοπτικό κοινό στο Χ να κάνει λόγο για στρατηγική παραπλάνησης και να τον κατηγορεί ανοιχτά για το ψέμα του. Πολλοί υποστήριξαν ότι η απόπειρα συγκάλυψης της ψήφου του προσβάλλει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών και υπονομεύει την αξιοπιστία του ως παίκτη.

Το ζήτημα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο Κας επανέλαβε τον ίδιο ισχυρισμό και στη Χριστίνα, με την οποία τον συνδέει φιλία 20 χρόνων. Παρά την πολυετή σχέση μεταξύ τους, δεν δίστασε να δώσει διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κλίμα δυσπιστίας και αμηχανίας ανάμεσα στους δυο τους.

«Να χαίρεσαι τον φίλο σου τον ψεύτη», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος, ενώ κι άλλοι αμφισβήτησαν την ειλικρίνειά του. «Φίλη σου 20 χρόνια και την έχεις φλομώσει στο ψέμα», έγραψε κάποιος άλλος.

Δείτε κάποια σχόλια

ΠΗΓΗ