Αvατροπń στην υπóθεση Μουγκοπέτρου: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο του – Έδωσε το όνομα που ευθύvεται για όλα

«Ο Άρης εξαπατήθηκε», δηλώνει ο δικηγόρος του

Αvατροπń στην υπóθεση Μουγκοπέτρου: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο του - Έδωσε το όνομα που ευθύvεται για όλα

«Ο Άρης εξαπατήθηκε», δηλώνει ο δικηγόρος του

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 23/4 ο δικηγόρος και ξάδελφος του γνωστού κλαρινίστα, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ο οποίος τόνισε πως ο Άρης Μουγκοπέτρος έχει κατονομάσει ποιος του έδωσε την κροτίδα.

«Αυτό που μου είχε πει είναι πως ήθελε να του δώσει χρόνο να πάει στις Αρχές. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο νοσοκομείο να μάθει για το κακό που προκάλεσε. Είναι φίλος του Άρη, έχουν κοινές παρέες. Η αστυνομία ενδιαφέρθηκε και έδειξε σπουδή να πάρει κατάθεση από τον Άρη 2 ώρες αφότου τελείωσε το χειρουργείο. Ο Άρης δεν ξεκίνησε από το σπίτι με μία κροτίδα, αλλά, βρέθηκε στα χέρια από έναν. Ο Άρης εξαπατήθηκε.

Κακουργηματικές ευθύνες έχει και αυτός που πούλησε την κροτίδα. Ο Άρης έχει ευθύνες αλλά δεν μπορεί να αναλάβει το 100% της ευθύνης. Τον προσέγγισε 2 φορές αυτός ο άνθρωπος και την πήρε νομίζοντας πως είναι πυρσός για τούρτες, και το άναψε ο ίδιος. Ο Άρης μου έχει πει πως γίνονται ακρότητες πια στα πανηγύρια.

Ο αντίχειράς του λειτουργεί αλλά πρέπει να περάσουν ακόμα δύο 24ωρα για να είμαστε σίγουροι πως είναι λειτουργικός. Πιστεύω πως έναν ακρωτηριασμένο άνθρωπο δεν θα τον σύρουν στα δικαστήρια. Ο Άρης θα κινηθεί νομικά (σ.σ στον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα) αν δεν προσέλθει έως σήμερα να καταθέσει».

Το πρώτο βίντεο από το νοσοκομείο

Πριν από λίγες ώρες ο Άρης Μουγκοπέτρος παρουσιάστηκε με το μάτι μου μαυρισμένο, με τους επιδέσμους στο πρόσωπό του και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, βαθιά συγκινημένος, εξηγώντας πως δεν το βάζει κάτω και πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, δεν έχω, πραγματικά, λόγια να πω για τα λόγια σας. Πραγματικά με συγκινείτε, είστε η δύναμή μου. Έχω πίστη στον Θεό. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα, να μην μπορώ να ξαναδώ τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά. Δυστυχώς από τον μεγαλύτερό μου φόβο την πάτησα, γιατί εγώ δεν πήγα ούτε καν στην Ανάσταση γιατί φοβόμουν τις κροτίδες και για τα μικρά μου και για εμένα και βρέθηκε από θαμώνα του μαγαζιού στο χέρι μου κάτι το οποίο νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο, γιατί αν κοιτάξετε σε διάφορα βίντεο ερχόντουσαν σε διάφορα πανηγύρια με καπνογόνα και έχοντας στο μυαλό μου ότι αυτό είναι απλά ένα καπνογόνο το κράτησα σαν πανίβλακας!

Έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα αυτή τη στιγμή πέρα από τα μάτια μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Έχω πίστη στον Θεό, σε εσάς… Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια αυτό που έχω κερδίσει από εσάς είναι η αγάπη σας που μου την δείχνετε και σας αγαπώ πολύ. Θα επιστρέψω δυνατός», είπε χαρακτηριστικά, φανερά συγκινημένος.

ΠΗΓΗ