Αποβάλλεται από το Exathlon ο Άρης Σοϊλέδης;
Αποβάλλεται από το Exathlon ο Άρης Σοϊλέδης;
Σήμερα, Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη, το Exathlon, το νέο παιχνίδι αθλημάτων στον ΣΚΑΪ, έρχεται με ένα ακόμη δυναμικό επεισόδιο.
Φυσικά, για ακόμη μια φορά δεν λείπουν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, καθώς ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε εναντίον των αντιπάλων του σχετικά με κάτι που τον ενόχλησε, με τα αίματα να «ανάβουν» και οι τόνοι να υψώνονται.
Το ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου – δείτε εδώ τα highlights – έχει ήδη μεγάλη επιτυχία καθώς το κοινό φαίνεται να το προτιμά, ενώ, οι παίκτες είναι οικεία πρόσωπα, τα οποία τα έχουμε ξαναδεί και παλαιότερα μέσα από το Survivor.
Γιατί ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης στο σημερινό (3/9) επεισόδιο του Exathlon
«Γιώργο με συγχωρείς αν μπορώ να πάρω λίγο την κουβέντα. Έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ και ταυτόχρονα με έχει εκνευρίσει κιόλας. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν στο παιχνίδι αυτό, γιατί έχουν γίνει λάθη και στο παρελθόν, ούτε να παρερμηνεύσει τα λόγια μου, ούτε να βάλει λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης με έντονο ύφος.
Και συνέχισε: «Κάποιος έξυπνος ή έξυπνη από την αντίπαλη ομάδα είπε ότι εγώ στο αγώνισμα εχθές είπα “να γλιστρήσει ο Φάνης και να τραυματιστεί”. Δεν ξέρω ειλικρινά ποιος το έχει πει αυτό, να σηκώσει το χέρι του και να το πει». Τότε, η Σταυρούλα σήκωσε το χέρι της και είπε: «Εγώ άκουσα τον Άρη που είπε “εντάξει θα φτάσει λογικά η Στεφανία πριν την Ιωάννα, θα προλάβει ο Φάνης τον Μάριο, μακάρι να γλιστρήσει”. Του λέω “πάψε” εκείνη τη στιγμή και μου λέει “τι πάψε να γλιστρήσει είπα, όχι να χτυπήσει”. Εγώ αυτό είπα και το συζήτησα με τον συμπαίκτη μου αργότερα. Λέω ρε γκαντέμη το είπες και έγινε».
«Μην παρερμηνεύουμε τα λόγια! Όποιος γλιστράει χτυπάει κιόλας; Είμαι ένας άνθρωπος, επειδή έχω περάσει πάρα πολλούς τραυματισμούς στη ζωή μου, είμαι σίγουρα ένας που καθημερινά πάω στο τζάμι και ρωτάω όλους τους τραυματίες πώς είναι. Δεν θα έλεγα ποτέ να χτυπήσει κάποιος. Σταματήστε τις μπουρδ@@, είμαστε εδώ να παίξουμε αγώνισμα. Χαίρομαι πολύ να βλέπω τον Φάνη να παίζει γιατί είναι παιχτάρα. Δεν θα ήθελα κάνεις να χτυπήσει. Μην πάμε να παίξουμε το παιχνίδι το παλιό, πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι αγωνιστικά Αφήστε τις μαλακ@@ και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι» ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης απευθυνόμενος στην Σταυρούλα και τον Γιώργο από την πορτοκαλί ομάδα.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις