Ζαφείρης Μελάς: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για τον τραγουδιστή

Ζαφείρης Μελάς: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για τον τραγουδιστή

Ζαφείρης Μελάς: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για τον τραγουδιστή

Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις μεγάλες του συνεργασίες με τον Πασχάλη Τερζή και τον Βασίλη Καρρά, θυμούμενος στιγμές από την εποχή που η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη έγραφε ιστορία.

«Με τον Πασχάλη περάσαμε μοναδικά, δουλέψαμε μαζί τρεις ή τέσσερις σεζόν. Στα καμαρίνια γελούσαμε, φωνάζαμε, μοιραζόμασταν τα πάντα. Με τον Βασίλη είχαμε δεθεί ακόμη πιο νωρίς, ήμασταν φίλοι πριν καν βρεθούμε στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον όρο “σκυλάδικο”, που, όπως ο ίδιος τονίζει, τον βρίσκει εντελώς λανθασμένο.

«Με στενοχωρεί πολύ αυτή η λέξη. Πολλές φορές λέω: εμείς που τραγουδάμε, δηλαδή γαβγίζουμε; Ή μήπως όσοι έρχονται στο μαγαζί είναι σκυλιά; Από πού βγήκε αυτό το “σκυλάδες”; Έμεινε όμως και συνεχίζει να ακούγεται», είπε με ειλικρίνεια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: