Βορίζια – Κηδεία Φανούρη: Οι πρώτες φωτoγραφίες από την εκκλησία λίγο πριν την κηδεία
Βορίζια - Κηδεία Φανούρη: Οι πρώτες φωτoγραφίες από την εκκλησία λίγο πριν την κηδεία
Το χωριό παραμένει “ζωσμένο” από αστυνομικές δυνάμεις, που εξακολουθούν να πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους
Βουβός πόνος στα Βορίζια λίγο πριν την κηδεία του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που έπεσε νεκρός από τη “βροχή” σφαιρών μέσα στο χωριό, σε συνέχεια έκρηξης σε σπίτι στο χωριό. Σήμερα, στις 14.00, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι των Βοριζίων θα αποχαιρετήσουν τον 39χρονο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με τον κόσμο να αρχίζει σιγά σιγά ήδη να συγκεντρώνεται.
Το χωριό παραμένει “ζωσμένο” από αστυνομικές δυνάμεις, που εξακολουθούν να πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους.
Το αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Η γνωριμία και η σχέση με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Η κηδεία – παρά την αρχική εικόνα – φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό κύκλο, γεγονός που «ανεβάζει το θερμόμετρο» και την ανησυχία. Ενδεικτικές του κλίματος είναι οι εικόνες, το βράδυ της Κυριακής, όταν η σορός του 39χρονου έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, με τη σύζυγο, τη μητέρα και τα αδέλφια του να ξεσπούν σε μοιρολόι.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της οικογένειας που είναι έγκλειστα σε φυλακές κατέθεσαν αίτημα να τους επιτραπεί να παρευρεθούν στην κηδεία, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.
Αύριο στον Αλικιανό Χανίων, θα γίνει και η κηδεία της 56χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της εν μέσω διασταυρούμενων πυρών. Η σορός της μεταφέρθηκε στα Χανιά, τόπο όπου ζει και εργάζεται, προκειμένου να κηδευτεί εκεί.
Η δικογραφία για όσα συνέβησαν στα Βορίζια περιλαμβάνει έξι άτομα ανάμεσα στα οποία ο 39χρονος θανών, οι δύο τραυματίες (25 και 30 ετών), που εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο ΠΑΓΝΗ και συνελήφθησαν χθες Κυριακή, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα (19, 25 και 29 ετών), αδέλφια του ενός εκ των συλληφθέντων.
Οι δύο τραυματίες – ο 25χρονος αδελφός του 27χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου σημειώθηκε η έκρηξη από την οποία ξεκίνησε η αιματηρή βεντέτα, καθώς και ένας ακόμη κάτοικος του χωριού – κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή για τη δολοφονία του Φανούρη Καργάκη.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται τρία άτομα – μια 52χρονη γυναίκα που έχει τραυματιστεί στο αριστερό χέρι και δύο άνδρες που νοσηλεύονται φρουρούμενοι στον θάλαμο κρατουμένων. Ο ένας φέρει διαμπερές τραύμα στον μηρό, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ ο έτερος διαμπερές τραύμα στην κατα γονυ άρθρωση και πιθανόν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις