Βασίλης Καλογήρου: Ανατρέπονται όλα; Νέα δεδομένα από τις ιστολογικές εξετάσεις
Βασίλης Καλογήρου: Ανατρέπονται όλα; Νέα δεδομένα από τις ιστολογικές εξετάσεις

Ολοκληρώνονται οι ιστολογικές εξετάσεις, είναι θέμα 24ωρων να παραδοθούν
Λύση στο γόρδιο δεσμό της υπόθεσης του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου φαίνεται να παρέχουν οι ιστολογικές εξετάσεις.
Σχετικά με τα νέα δεδομένα ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος για λογαριασμό του Mega ανέφερε τα εξής:
«Ολοκληρώνονται οι ιστολογικές εξετάσεις, είναι θέμα 24ωρων να παραδοθούν, οι τοξικολογικές έχουν παραδοθεί. Οι ιστολογικές εστιάζουν στο θέμα μην έχει πεθάνει από ισχαιμικό επεισόδιο στην καρδιά, δηλαδή θάνατο από υποθερμία. Ζητήθηκαν και ελήφθησαν δεδομένα θερμοκρασιών εκείνων των ημερών», είπε αρχικά.
«Δεν φαίνεται καμία εγκληματική ενέργεια, όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια από τα ζώα ή άλλες αιτίες. Δείχνουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια λόγω της εξάντλησής του», πρόσθεσε.
O δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι έχουν εξεταστεί το 70% των καμερών, και δεν έχει εντοπιστεί διέλευσή του. Επίσης και από τις αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων στην πόλη της Λάρισας δεν έχει βρεθεί οτιδήποτε, ενώ τέλος στο ύπαιθρο φαίνεται να κινήθηκε μόνος του.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις