Τρύφωνας Σαμαράς: «Λύγισε» on air στο J2US για την σκυλίτσα του

Τρύφωνας Σαμαράς: «Λύγισε» on air στο J2US για την σκυλίτσα του

Τρύφωνας Σαμαράς: «Λύγισε» on air στο J2US για την σκυλίτσα του

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε σήμερα, Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού Just the 2 of Us της ΕΡΤ, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ξέσπασε σε δάκρυα στον «αέρα» της εκπομπής, όταν αναφέρθηκε ο θάνατος της αγαπημένης του σκυλίτσας.

Όπως το Youweekly.gr αποκάλυψε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχας, ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης (19/2) βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του όταν στα παρασκήνια του J2US, κατά τη διάρκεια των προβών, το αγαπημένο του σκυλάκι, η Νικόλ, έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο. Από τότε έχει βυθιστεί σε ανείπωτο θρήνο, με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Η συγκίνηση του Τρύφωνα Σαμαρά για το θάνατο της σκυλίτσας του

Συγκεκριμένα, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε στα backstage μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, ο Χάρης Λεμπιδάκης του έστειλε δύναμη για το θάνατο της σκυλίτσας του λέγοντάς του: «Δεν θέλουμε να στεναχωριέσαι, να σε κάνω μια αγκαλιά. Σ’ αγαπάμε όλοι και θέλω να δώσουμε ένα χειροκρότημα στον Τρύφωνα για τη Νικόλ, που έφυγε από τη ζωή. Τη σκυλίτσα του. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι εδώ πάνω και να κάνει τη δουλειά του».

Τότε εκείνος, φανερά αναστατωμένος ξέσπασε σε δάκρυα, με το κοινό να τον χειροκροτά για να τον εμψυχώσει. Μάλιστα, δεν μπορούσε να μιλήσει στο μικρόφωνο από την συγκίνηση, με αποτέλεσμα να λέει στην Modern Cinderella να συνεχίσει εκείνη τα λόγια του. Συγκεκριμένα, της είπε: «Cinderella, άρχισε εσύ. Δεν μπορώ».

ΠΗΓΗ