Τρύφωνας Σαμαράς για Θέρμη: «Η φίλη της οδηγού της Porsche μου έστειλε μήνυμα για να…»
Τρύφωνας Σαμαράς για Θέρμη: «Η φίλη της οδηγού της Porsche μου έστειλε μήνυμα για να...»
«Δεν έδειχνε μεθυσμένη»
Η εκπομπή Power Talk που έκανε σήμερα 1/9 πρεμιέρα ασχολήθηκε με το σοβαρό τροχαίο που προκάλεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Αυγούστου μια 45χρονη επιχειρηματίας με την Porsche της, στη Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας αποκλειστικές πληροφορίες.
Τι αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το τροχαίο στη Θέρμη
Καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος το μοιραίο βράδυ είχε γνωρίσει την 45χρονη, διασκεδάσει μαζί της και μάλιστα επιβιβαστεί στο πολυτελές όχημα.
Ο γνωστός hair stylist τόνισε αρχικά: «Την γνώρισα εκείνο το βράδυ με την προτροπή ενός φίλου μου, δημοσιογράφου. Ήμασταν μαζί 3-4 ώρες. Όταν είμαι σε έναν χώρο μου μιλάει πολύς κόσμος και δεν βλέπω τι κάνουν οι άλλοι (αν πίνουν ή όχι αλκοόλ). Πήγα για να κάνω δουλειά μαζί της, δεν είχαμε αμέσως επικοινωνία, μετά τη συμπάθησα, περνούσαμε πολύ ωραία, ήταν πολύ χαρούμενη. Δεν παρατηρούσα πόσα ποτά έχει πιει ο καθένας. Δεν την ήξερα, δεν ήταν κολλητή μου. Δεν έδωσα σημασία».
Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε στην Άρια Καλύβα: «Δεν έδειχνε μεθυσμένη. Μου ζήτησαν να σβήσω τις αναρτήσεις μου στα social media. Η φίλη της κυρίας μου το ζήτησε. Μου το είπαν το πρωί, στις 7 αλλά κοιμόμουν. Δεν είναι κάτι κακό».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις