Τούμπα όλα στην Αχαΐα: Αποκάλυψn σoκ για τον θείο του Ανδρέα

Τούμπα όλα στην Αχαΐα: Αποκάλυψn σoκ για τον θείο του Ανδρέα

Τούμπα όλα στην Αχαΐα: Αποκάλυψn σoκ για τον θείο του Ανδρέα

«Ο θείος είχε το παιδάκι μπροστά»

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του 3χρονου Ανδρέα στην Αχαΐα. Κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι ο θείος του αγοριού έκανε βόλτες με γουρούνα, έχοντας τον μικρό καθισμένο μπροστά, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει με το όχημα από τη μάντρα, όσο κορυφώνεται ο σπαραγμός στην κηδεία του μικρού αγοριού.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρού αγοριού

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες πριν το μοιραίο, ενώ φέρεται ότι συγγενείς μετέφεραν ή απέκρυψαν το όχημα προκειμένου να αποφύγουν την εμπλοκή της αστυνομίας.

«Τη συγκεκριμένη μέρα πριν το δυστύχημα είδα τον θείο και το μικρό να κάνουν μια βόλτα με την τετρακίνητη μηχανή, γουρούνα που τη λέμε εμείς, με το θείο του και ξέρω ότι από εκεί έπεσαν κάτω. Από τη μάντρα πέσανε κάτω με τη γουρούνα και έτσι έγινε το συμβάν. Δεν χτύπησε σε καμία γωνία, ούτε πουθενά», είπε ο μάρτυρας στην εκπομπή «Αποκαλύψεις».

«Στο χωριό κάνανε βόλτες, εκεί στο νεκροταφείο από πάνω. Ο θείος είχε το παιδάκι μπροστά. Πέσανε με τη γουρούνα από κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάρεσε το κεφάλι του και να πήρε το παιδί αγκαλιά και να έπεσε κάτω λιπόθυμος», είπε στην εκπομπή.

«Πιστεύω ότι πολλοί το ξέρουνε, αλλά λίγοι θα μιλήσουνε και εγώ έκανα την αρχή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ», λέει ο θείος

Αν και ο 25χρονος θείος τραυματίστηκε στην πτώση, ήταν ο 3χρονος Ανδρέας που δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα. Ο νεαρός νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, καθώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Παρόλα αυτά, η οικογένεια στάθηκε στο πλευρό του. Οι γονείς του Ανδρέα έδειξαν το μεγαλείο ψυχής τους, καθώς δεν έχουν ζητήσει την ποινική δίωξη του άνδρα. Ο ίδιος παραμένει σε κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που προκάλεσε. «Είμαι συντετριμμένος. Καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ παρά ο Ανδρέας μας. Τον είχα σαν παιδί μου», ήταν τα σπαρακτικά λόγια του. Επιπλέον, στους αστυνομικούς ανέφερε με κλάματα: «Πέσαμε μαζί στο κενό». Παρά τη δικογραφία, ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ