Συνεχίζει η Ιωάννα Τούνη – «Δικάζει» δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Συνεχίζει η Ιωάννα Τούνη - «Δικάζει» δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρ

Συνεχίζει η Ιωάννα Τούνη - «Δικάζει» δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Πάλεψα με νύχια και με δόντια να κρατήσω τη σχέση μας»

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε δημόσια, μέσα από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στα όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα. Η influencer, με μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ, έδωσε τη δική της πλευρά για τον χωρισμό τους.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εμένα με επηρεάζει και με νοιάζει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν βγαίνει και λέει τι έχει κάνει. Από εκεί και πέρα, η Ιωάννα είναι πιο δυναμική σε αυτό το κομμάτι. Θα πάρει το κινητό και θα τα πει, αντί να τα πει πρώτα τον άνθρωπό της. Το 2021 που ήμασταν με την Ιωάννα δεν ήταν όπως τώρα. Ερχόταν στο σπίτι μου με ένα backpack και πηγαίναμε για κάμπινγκ. Δεν ήταν όλο αυτό το κομμάτι», είπε ο ίδιος για την influnecer στην εκπομπή.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στην ανάρτησή της: «Με συγχωρείς που το 2021 ερχόμουν μόνο με backpack, αλλά το 2023 έπρεπε να κουβαλάω καρότσι, μωρό και βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα» και συμπλήρωσε στη λεζάντα: «Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ».

Αμέσως μετά, οι διαδικτυακοί φίλοι της άρχισαν να σχολιάζουν, με την ίδια να απαντά κάτω από αρκετά σχόλια για τη σχέση τους (δείτε εδώ κάποιες από τις απαντήσεις της).

Οι νέες αιχμές για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/12), η influencer επανήλθε με νέες απαντήσεις στα σχόλια, λέγοντας πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ήταν ποτέ πραγματικά δίπλα της – απάντηση που αφορούσε και παλιότερη ανάρτηση του ίδιου, ενώ εκείνη έδινε τη μάχη της στη δίκη για τη revenge porn. «Σόρρυ αλλά ποτέ δεν ήταν (σ..σ κοντά της)».

Σε ένα άλλο σχόλιο που ανέφερε γιατί δεν προστατεύει τον γιο της από την αντιπαράθεσή της με τον μπαμπά του, η Ιωάννα Τούνη ήταν ξεκάθαρη. «Για να νομίζει μεθαύριο ο Πάρης μου ότι ο λόγος που έληξε η σχέση μου με τον πατέρα του είναι ότι άλλαξα εγώ κατά τον τρόπο που υπονοεί ο πρώην μου…; Δεν νομίζω ότι αυτό έχει σχέση με την αλήθεια. Και δεν είναι σίγουρα αυτό που θέλω να ξέρει το παιδί μου για εμένα ως μητέρα του, που πάλεψα με νύχια και με δόντια να κρατήσω αυτή την σχέση. Δημόσια τοποθέτηση έκανε ο πατέρας του. Δημόσια απάντηση θα πάρει. Μιας και από ό,τι άκουσα δυστυχώς μετά βίας ισχύουν τα μισά».

ΠΗΓΗ