Survivor Spoiler 27/1: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται – Η εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στην τρίτη ασυλία
Survivor Spoiler 27/1: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται - Η εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στην τρίτη ασυλία
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Survivor 2026 και όσα θα γίνουν στις 27/1 με spoiler και πληροφορίες για αγώνα και ψηφοφορία.
Διάφορα στοιχεία συνθέτουν το spoiler του Survivor 2026 για τις 27/1 για το επεισόδιο που προβάλλει ο ΣΚΑΪ. Με τρεις πρωταγωνιστές, την Φανή που μεταφέρει ξανά τη διάμάχη της με τους συμπαίκτες στον στίβο.
Κάτι που εκνευρίζει όλους τους Επαρχιώτες και περισσότερο τον Σηφάκη. Με την επιστροφή του Gio που βρισκόταν στην κλινική για 10 περίπου ημέρες.
Αλλά και με μια οικειοθελή αποχώρηση που κουμπώνει και με τα τελευταία νέα για το ριάλιτι.
Φανή Vs Επαρχιώτες: Τα δύο χωριά που αναφέρει ο Gio
Γιατί η χθεσινή υποψηφιότητα της Φανής Παντελάκη έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις των Επαρχιωτών απέναντί της. Οι Επαρχιώτες βρίσκονται πλέον σε αναβρασμό και προσπαθούν να λύσουν εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα. Άλλωστε μετά από 20 ημέρες συμβίωσης βγαίνουν πια στην επιφάνεια τα αρνητικά στους χαρακτήρες. Στο επίκεντρο οι ανθρώπινες σχέσεις, στο νέο επεισόδιο του Survivor 2026 απόψε που δοκιμάζονται.
Πριν από τον αγώνα η Φανή Παντελάκη δηλώνει απογοητευμένη και αδικημένη από την ομάδα της. Ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και να διαμαρτυρηθεί για τη στάση τους. Όμως ένας νέος στίβος μάχης περιμένει Αθηναίους και Επαρχιώτες, απόψε, για την 3η ασυλία. Με διαδρομή μέσα στο νερό, μικρότερος σε μήκος. Αλλά με έναν ιδιαίτερο στόχο στον οποίο όλοι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι. Γιατί αυτή η νίκη είναι και θέμα γοήτρου. Αφού οι Επαρχιώτες τη θέλουν για να μην κλείσουν την εβδομάδα χωρίς ούτε μια ασυλία. Καθώς έχουν ήδη τρεις παίκτες στον τάκο και δεν κάνει μεγάλη διαφορά κι ένας ακόμα. Αλλά και οι Αθηναίοι τη θέλουν για να μην έχουν κι άλλες απώλειες, αν και όπως φαίνεται δεν θα το αποφύγουν.
Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα 3ης ασυλίας στο Survivor 2026 στις 27/1
Την ώρα του αγωνίσματος, οι τόνοι στον πάγκο της Μπλε ομάδας ανεβαίνουν. Με τον Μιχάλη Σηφάκη να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του. Οι Αθηναίοι παρατηρούν όσα συμβαίνουν και είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν στο Συμβούλιο. Ποιοι αμφισβητούν τον «αρχηγό» των Επαρχιωτών…
Μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μυλωνάς, η Δήμητρα Λιάγγα και η Φανή Παντελάκη. Στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού θα ολοκληρωθεί η λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Ενώ αμέσως μετά θα ανοίξουν οι γραμμές για δύο ώρες, για να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του τους Survivors, που θέλει να παραμείνουν. Ωστόσο, μία απρόσμενη αποχώρηση ταράζει τις δύο ομάδες. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο Συμβούλιο κάνει την είσοδό του ο Gio Καραντώνης και ήρθε για να μείνει στους Αθηναίους.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις