Στο νοσοκομείο η ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου: Η φωτογραφία που πpοκάλεσε ανησυxία
Στο νοσοκομείο η ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου: Η φωτογραφία που πpοκάλεσε ανησυxία
Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της Άβας Γαλανοπούλου μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου στα social media και τη δείχνει μέσα στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
Την ανάρτηση έκανε ο καρδιολόγος Στρατής Παναγάκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα κοινό τους στιγμιότυπο από τους χώρους του νοσοκομείου.
Στη λεζάντα έγραψε: «Με τη συμπαθέστατη φίλη ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου (50-50, Λατρεμένοι Γείτονες κ.ά.) στον φιλόξενο χώρο του ΕΝΗC».
Η ανάρτηση του Στρατή Παναγάκου με την Άβα Γαλανοπούλου
Η φωτογραφία, ωστόσο, δεν συνοδευόταν από κάποια διευκρίνιση σχετικά με τον λόγο που η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο. Έτσι, αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση κάτω από την ανάρτηση, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της.
Στο στιγμιότυπο διακρίνεται επίσης ένα μικρό επίθεμα στο χέρι της ηθοποιού, οπότε ίσως πήγε εκεί για κάποια εξέταση αίματος, χωρίς όμως να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.
Η οικονομική απάτη και η σοβαρή περιπέτεια υγείας
Η Άβα Γαλανοπούλου έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την οικονομική απάτη που υπέστη από τον πρώην σύντροφό. Η ψυχολογική πίεση εκείνης της περιόδου επηρέασε σοβαρά την υγεία της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές φορές.
Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές εξομολογήσεις της είχε δηλώσει: «Βίωσα προδοσία σε όλα τα επίπεδα, όμως προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε φυσικά. Τώρα έχω κάνει μία πρόοδο, είμαι 49 κιλά. Φοβήθηκα να κάνω ξανά σχέση, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το φλερτ. Έφτασα να μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και να ζυγίζω μόλις 46 κιλά. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις