Σούσουpο στο OPEN με την πρεμιέρα του Real View – Οι πρώτες ατάκες τους με σπόντες
Σούσουpο στο OPEN με την πρεμιέρα του Real View - Οι πρώτες ατάκες τους με σπόντες
«Έχω σοκαριστεί λίγο τώρα!»
Πρεμιέρα έκαναν στο κανάλι του OPEN, οι τέσσερις γυναίκες του Real View, Δάφνη Καραβοκύρη, Ελίνα Παπίλα, Σοφία Μουτίδου και Έλενα Χριστοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου. Βγήκαν όλες μαζί στο πλατό, με το κοινό που έχουν εκεί να τις χειροκροτά. Κάθισαν στις θέσεις τους και με λίγο άγχος, αναφώνησαν τα πρώτα τους λόγια.
Τα πρώτα λόγια στην πρεμιέρα του Real View
«Χειροκροτούν για να μην ακούγεται η ταχυπαλμία», είπε η Δάφνη Καραβοκύρη για το χειροκρότημα του κοινού, με την Σοφία Μουτίδου να λέει: «Ήταν η μέρα δύσκολη. Εγώ ήμουν πολύ χάλια σήμερα» και ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου πως αισθάνεται εκείνη, με την ίδια να λέει με χιούμορ: «Πήρα πολλά χάπια για το στομάχι, δεν ξέρω τι θα συμβεί».
Επειδή, όμως, δεν καλωσόρισαν σωστά τους τηλεθεατές και το κοινό, η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και είπε: «Καλησπέρα σε όλη την Ελλάδα, και σε όσους μας παρακολουθούν σε άλλες χώρες που μιλούν την ίδια γλώσσα». Στη συνέχεια, για να εξηγήσει τι ακριβώς θα συμβεί στην εκπομπή, παρουσίασαν ένα βίντεο με όλα τα σχόλια που έχουν πει πολλά πρόσωπα του χώρου για το project αυτό, χαρακτηρίζοντάς τους ειρωνικά «ειδικούς».
«Έχω σοκαριστεί λίγο τώρα!», αναφώνησε η Έλενα Χριστοπούλου τότε, η οποία δεν τα είχε παρακολουθήσει όλα αυτά.
«Ήταν όλα με ένα αρνητικό πρόσημο», τόνισε η Σοφία Μουτίδου και εξήγησε για την εκπομπή: «Είναι μία εκπομπή που εμείς οι 4 κάθε βράδυ θα σχολιάζουμε και θα λέμε τη γνώμη μας χωρίς λογοκρισία για τα πιο χοτ νέα. Συμμετέχετε και εσείς από το κοινό και εσείς από το σπίτι».
«Η εκπομπή δεν έχει κεντρική παρουσιάστρια, κάθε μέρα θα είναι η κάθε μία διαχειρίστρια», πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.
«Είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό, θα ακούτε από την διαχειρίστρια της εκπομπής τα θέματά της», συμπλήρωσε η Ελίνα Παπίλα και η Δάφνη Καραβοκύρη κατέληξε: «Είναι μία εκπομπή διάδρασης» και επισήμανε πως θέλουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί: «Αν υπήρχε σύμπνοια απόψεων τι εκπομπή θα κάναμε!».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις